>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Pelinäppäimistöt

Pelinäppäimistö on yksi tärkeimmistä työkaluista pelaajalle. Kehittyneiden ominaisuuksien, mekaanisten kytkimien ja erityisesti suunniteltujen ominaisuuksien ansiosta nämä pelinäppäimistöt on suunniteltu tarjoamaan pelaajille ylivertaista hallintaa, tarkkuutta ja mukavuutta pitkien pelisessioiden aikana. Pelaaminen kestää usein millisekunteja, joten hyvä näppäimistö vaaditaan, jos haluat voittaa vastustajasi. Allectralla on pelinäppäimistöjä useilta parhailta valmistajilta, kuten Cherry, Razer, SteelSeries, Mars Gaming ja muut. Voit vapaasti käyttää suodatintoimintoamme lajitellaksesi valmistajan ja hinnan mukaan.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 16

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Maksimoi hallittavuus ja tarkkuus aidolla pelinäppäimistöllä

Yksi pelinäppäimistön näkyvimmistä ominaisuuksista on sen mekaaniset kytkimet. Mekaaniset kytkimet tarjoavat selkeän ja tuntuvan vasteen jokaisella näppäinpainalluksella, mikä mahdollistaa nopeammat reaktioajat ja vähentää tulostusvirheiden riskiä. Pelinäppäimistöt on myös varustettu ohjelmoitavilla näppäimillä ja makrotoiminnoilla. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa näppäimistön pelitarpeisiisi ja luoda pikanäppäimiä monimutkaisten liikkeiden tai kombojen suorittamiseen vain napin painalluksella. Mukava taustavalo antaa sinulle mahdollisuuden muokata värejä ja tehosteita luodaksesi mieltymystesi ja peliasetuksiin sopivan tunnelman, erityisesti pimeässä huoneessa. Useimmat pelinäppäimistöt ovat myös ergonomisia ja vähentävät ranteiden ja sormien rasitusta pidempien pelisessioiden aikana.

Mekaanisten kytkimien, ohjelmoitavien näppäinten, mukautettavan valaistuksen ja ergonomisen suunnittelun avulla voit viedä pelikokemuksesi uudelle tasolle. Pelinäppäimistö on tärkeä sijoitus pelaajille, jotka haluavat parhaan työkalun, varsinkin jos pelaat nopeatempoisia FPS-pelejä, strategisia MMO-pelejä tai intensiivisiä e-urheiluturnauksia.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: