>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Gaming-kotelot ja kuoret

Rakenna oma pelitietokoneesi Allectran pelikotelolla. Meillä on laaja valikoima erilaisia ​​pelitietokoneiden runkoja, jotka on kehitetty erityisesti pelaamiseen. Täältä löydät muun muassa ATX-rungot tornirungon, puolitorni-, minitorni- tai mikrotornirungon muodossa. Pelikotelo on erityisesti suunniteltu tietokonelaatikko, joka on optimoitu vastaamaan pelitietokoneiden tarpeita. Se tarjoaa yhdistelmän toiminnallisia ominaisuuksia, suorituskyvyn parannuksia ja hienoa muotoilua, joka täyttää kaikki vaatimukset ja odotukset.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 12

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Pelitietokoneen rungossa on monia hyviä ominaisuuksia

Tietokoneen tai pelien rungot on suunniteltu siten, että niissä on hyvä ilmanvaihto ja ilmavirtaus, jotta komponentit pysyvät viileinä intensiivisen pelisuorituksen aikana. Niissä on yleensä useita tuulettimien paikkoja ja mahdollisuus lisäpuhaltimiin jäähdytyksen parantamiseksi. Pelikotelo on yleensä tilava ja siinä on tarpeeksi tilaa suurille näytönohjaimille, tehokkaille prosessoreille ja muille nykypäivän grafiikkaintensiivisten pelien pelaamiseen tarvittaville laitteille. Puhtaan ja siistin sisäisen asettelun saavuttamiseksi pelikotelot tarjoavat yleensä runsaasti tilaa ja älykkäitä ratkaisuja kaapeleiden hallintaan. Tämä parantaa ilmavirtausta ja helpottaa huoltoa ja päivityksiä. Pelitietokoneen rungossa on yleensä etupaneelit, joista pääsee helposti USB-portteihin, ääniliitäntöihin ja muihin liitäntöihin. Tämä tekee lisävarusteiden, kuten peliohjainten, kuulokkeiden ja USB-laitteiden liittämisestä kätevää. Allectran pelikotelot on suunniteltu esteettisesti miellyttävällä tyylillä heijastamaan pelitietokoneen tehoa ja luonnetta. Niissä voi olla ominaisuuksia, kuten LED-valaistus, ikkunapaneelit, jotka esittelevät komponentteja, sekä erilaisia ​​väri- ja suunnitteluvaihtoehtoja, jotka sopivat pelaajan henkilökohtaiseen tyyliin.

Kun valitset tietokoneen/pelien koteloa, on tärkeää ottaa huomioon sellaisia ​​tekijöitä kuin koko, yhteensopivuus komponenttien kanssa, jäähdytysteho ja mahdolliset esteettiset mieltymykset. Ota yhteyttä Allectraan, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietokone-/pelilaatikoista.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: