>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kauneus- ja vartalohoidot kotona

Luo oma kylpylä kotonasi omassa kylpyhuoneessasi ylellisillä ja hyödyllisillä vartalohoitotuotteilla. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset manikyyriin ja pedikyyreihin sekä selluliittihoitoon ja karvanpoistoon - täydellinen, kun haluat hemmotella itseäsi pienellä lisäylellisyydellä, mutta myös antaa lahjaksi jollekulle josta pidät.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 2

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Vartalohoito ulkoiseen ja sisäiseen hyvinvointiin

Tietysti ei ole epäilystäkään siitä, että todellinen kauneus ja hyvinvointi tulee sisältäpäin, mutta ulkonäöstäsi huolehtimalla voit myös tuntea olosi virkeämmäksi, raikkaammaksi ja onnellisemmaksi - mikä puolestaan ​​antaa paremman ulkonäön ja saa sinut hieman loistamaan Extra vahva.

Meiltä voit ostaa laadukkaasti testattuja ja edullisia tuotteita erilaisiin vartalohoitoihin. Meillä on älykkäitä työkaluja ja tarvikkeita, joilla voit tehdä sekä manikyyriä että pedikyyrejä - joko itselle tai toiselle - sekä vartalohoitoja, kuten karvanpoistoa, kasvohierontaa ja selluliitin ilmenemistä ehkäiseviä hoitoja. Valikoimasta löydät myös paljon upeita voiteita, kynsilakkaa, eteerisiä öljyjä, lisäravinteita ja paljon muuta sekä sisäistä että ulkoista hyvinvointia.

Tuotteet kotikylpylään

Vartalohoitojen tuotevalikoimamme tarkoituksena on tarjota asioita, joita kuka tahansa voi käyttää yksin ilman, että hänen tarvitsee olla koulutettu kauneusterapeutti tai vartaloterapeutti. Haluamme tehdä sinulle helpoksi luoda oman kotikylpyläsi, jossa voit hemmotella itseäsi upeilla vartalohoidoilla ilman, että sinun tarvitsee mennä salonkiin ja ilman kalliita rahaa.

Jos ostat tuotteen vartalohoitoon - esimerkiksi hierontalaitteen tai karvanpoistokoneen - mukana tulee aina ohje, jossa on selkeät käyttöohjeet. Jos tarvitset apua meiltä ostamasi tuotteen kanssa tai sinulla on kysyttävää kauneus- ja vartalohoitovalikoimastamme, olet tietysti aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: