>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Levysoitin

Levysoittimet ja vinyylilevyt ovat tehneet suuren paluun viime vuosina. Koe musiikin lämpö ja nostalgia sellaisena kuin se oli tarkoitus kuulla alusta alkaen.

Tutustu korkealaatuisten levysoittimien valikoimaamme ja koe uudelleen vinyylilevyjen ajaton viehätys ja aito äänikokemus. Kaikista hintaluokista löytyy levysoittimia, jotka tyydyttävät sekä audionörttiä että aloittelijaa, jotka kaipaavat syvempää ja mukaansatempaavampaa kuuntelukokemusta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 40

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Nykyaikaiset levysoittimet vanhoille vinyylilevyille

Levysoittimet on rakennettu tarkkuudella ja edistyneellä tekniikalla rikkaan ja lämpimän äänentoiston takaamiseksi. Koe musiikki sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi yksityiskohdilla ja vivahteilla, joita ei voida toistaa muilla muodoilla. Levysoittimemme tarjoavat monipuolisuutta liitettävyyden suhteen, siellä on kaikkea sisäänrakennetusta Bluetoothista langattomaan suoratoistoon USB- tai perinteisempiin yhteyksiin, kuten RCA-lähtöihin. Tässä on vaihtoehtoja, jotka sopivat sinun äänijärjestelmääsi. Riippumatta siitä, oletko kokenut vinyyliharrastaja tai aloittelija vinyylilevyjen parissa, kaikki levysoittimet ovat helppokäyttöisiä ja helppokäyttöisiä.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: