>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Viinitarvikkeet

Viinitarvikkeet, kuten korkkiruuvit, viininjäähdyttimet, ilmastimet ja kauniit karahvit, sopivat erinomaisesti lahjaksi viinistä kiinnostuneelle - mutta myös hemmotella itseään. Allectrasta voit ostaa monenlaisia ​​viinitarvikkeita, joissa on sekä käytännöllisiä että esteettisiä ominaisuuksia. Aina kilpailukykyisin hinnoin, laadukkaasti ja nopeilla, varmilla toimituksilla.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 7

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Korkit, tippasuojat, kannut ja lämpömittarit - meiltä löytyy kaikkea ja vähän enemmänkin viinitarvikkeita

Aivan kuten ruoka ja ruoanlaitto vaativat välineet ja tarvikkeet, samoin juomat - ei vähiten viini. Hyvä korkki, joka sulkeutuu kunnolla tai karahvi, jossa viiniä ilmastetaan, voi vaikuttaa makuun ja varmistaa, että kaikki aromit tulevat todella esiin. Erilaisia ​​viinitarvikkeita voi siis olla hyvä olla kotona keittiössä niin arkeen kuin juhliinkin.

Valikoimastamme löydät kaikkea tiiviisti suljetuista tyhjiökorkista, jotka varmistavat maun ja aromien säilymisen myös pullon avaamisen jälkeen, tyylikkäisiin lasikannuihin ja käytännölliseen tippasuojaan. Viineistä kiinnostuneille meillä on myös erikoistalvimittarit, joilla voit helposti tarkistaa viinin optimaalisen lämpötilan ennen tarjoilua. Kaikki valikoimamme tuotteet tulevat tunnetuilta merkeiltä ja ovat korkealaatuisia. Koska tarjoamme myyntiä vain verkkokaupassa, eikä meillä ole fyysistä myymälää, voimme myös pitää hinnat alhaisemmat kuin kilpailijoillamme.

Täydellinen lahjaksi

Viinitarvikkeet ovat kuin mukava viinipullo, joka on arvostettu lahja hyvistä juomista pitäville. Jos etsit lahjaa jollekin, käytännöllinen imukorkki, ilmastin tai kiva korkkiruuvi voi olla erinomainen vaihtoehto. Meillä on myös täydellinen win-setti, jossa on useita erityyppisiä lisävarusteita samassa paketissa. Kaikki tuotteet ovat saatavilla helposti ja kätevästi verkkokaupassa.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: