>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Urheilumateriaalit ja varusteet

Laadukkaat ja toiminnalliset urheiluvälineet tekevät aktiivisuudesta hauskempaa ja auttavat sinua menestymään paremmin harjoittelussa. Täältä löydät hyvin varustetun valikoiman urheilutarvikkeita ja urheiluvälineitä aktiiviseen elämäntyyliin. Olemme valinneet kaikki tuotteemme huolellisesti, koska ne vastaavat korkeita vaatimuksiamme materiaaleille ja toiminnalle sekä laadulle, muotoilulle ja vastineelle rahalle.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 26

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Urheiluvarusteita jokaiseen makuun

Harjoitteletko mieluummin sukkahousuissa ja urheilupussissa - vai pidätkö enemmän tilavista shortseista, pitkähihaisesta toiminnallisesta paidasta ja lippiksestä? Riippumatta siitä, missä vaatteissa tunnet olosi mukavimmaksi kun liikut ja olet aktiivinen, uskallamme melkein luvata, että löydät täältä Allectrasta jotain, joka sopii. Urheilutarvike- ja urheiluvälinevalikoimastamme löytyy toimivia ja edullisia treenivaatteita jokaiseen makuun, tyyliin ja kokoon. Täältä voit ostaa treenivaatteita sekä naisille että miehille sekä erilaisiin liikuntamuotoihin ja urheiluun.

Tietysti meiltä löytyy myös urheiluvaatteita eri säähän ja vuodenaikaan. Meiltä löytyy runsaasti t-paitoja, toppeja, toppeja ja shortseja kevään ja kesän sisätreeneihin tai -harjoitteluun, mutta myös takkeja, liivejä ja housuja kylmempään lämpöön. Täydellinen niille, jotka haluavat olla aktiivisia ympäri vuoden ja jotka haluavat hyviä urheiluvälineitä, jotka suojaavat tehokkaasti sääolosuhteilta.

Maksimoi harjoittelusi älykkäillä urheiluvarusteilla

Haluatko saada hieman ylimääräistä irti harjoittelustasi ja seurata aktiivisuuttasi ja saavutuksiasi? Sijoita sykemittariin tai askelmittariin – tai molempiin. Tallentamalla päivässä otettujen askelten määrän ja/tai kuinka sykkeesi reagoi tietyn toiminnan aikana, voit arvioida harjoitteluasi ja viedä sen uudelle tasolle. Urheiluvälineillä, kuten askelmittarilla ja sykemittarilla, on helppo seurata harjoitteluasi ja saavuttaa asettamasi tavoitteet.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: