>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Pienkoneet - Käytännölliset koneet keittiöön

Varusta keittiösi pienillä kodinkoneilla ruoan ja juomien säilyttämiseen ja valmistamiseen. Täältä Allectrasta löydät laajan valikoiman edullisia ja käytännöllisiä kodinkoneita eri käyttötarkoituksiin ja erilaisiin tarpeisiin - kaikki huolellisesti valitsemamme.

Lisätietoja

Autamme sinua varustamaan keittiön tarpeidesi mukaan

Täydellinen ja toimiva keittiö tarvitsee peruslaitteiden, kuten kodinkoneiden, vesijohtojen ja säilytystilan lisäksi aina pieniä ja älykkäitä kodinkoneita. Arsenaali käytännöllisiä koneita, jotka yksinkertaistavat jokapäiväistä elämää ja tekevät hauskaa ja helpompaa menestyä keittiössä. Sekä ruoanlaitossa että leivonnassa.

Meille Allectrassa on tärkeää tarjota asiakkaillemme monia valintoja ja runsaasti erilaisia ​​tuotevaihtoehtoja. Tavoitteenamme on, että voit aina löytää meiltä täsmälleen etsimäsi - etsitpä sitten uutta kahvinkeitintä, keittiövaakaa, uusia kattiloita tai tehosekoitinta. Olitpa tähtikokki, jolla on suuria unelmia, tai jokapäiväinen sankari, joka haluaa laitteita, jotka yksinkertaistavat ja virtaviivaistavat.

Pienten kodinkoneiden valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan, jotta keittiöstäsi tulisi mahdollisimman käytännöllinen ja toimiva - tarpeistasi tai toiveistasi riippumatta.

Säästä energiaa ja aikaa pienillä kodinkoneilla

Keittiö on yksi kodin paikoista, jossa se kuluttaa eniten energiaa ja jossa vietät eniten aikaa. Ruoan varastointi ja valmistus kuluttavat sekä sähköä että vettä suuria määriä, minkä kustannukset voivat olla melko korkeat. Tämä pätee erityisesti, jos asut omassa talossasi.

Investoimalla erilaisiin kodinkoneisiin, kuten vedenkeittimiin, riisinkeittimiin ja mikroaaltouuniin, voit vähentää energiankulutusta tehokkaasti ja säästää paljon kypsennysaikaa. Koska pienet kodinkoneet ovat yleensä huomattavasti energiatehokkaampia kuin tavallinen uuni tai liesi, voit säästää sähkökustannuksissa. Ja että sinun ei tarvitse seisoa ja katsella riisin kiehumisen aikana, se huolehtii kodinkoneesta täydellisesti joka kerta!

 

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: