>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Koulutus ja koulutustarvikkeet

Aktiivinen elämäntapa ja hyvä liikunta ovat tärkeitä hyvän terveyden ylläpitämisen kannalta. Me Allectralla rakastamme kaikkea liikuntaan ja liikkumiseen liittyvää ja siksi tarjoamme laajan ja hyvin varustetun valikoiman erilaisia ​​harjoitustarvikkeita. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset helpompaan harjoitteluun ja harjoitteluun, sekä laitteet täydelliseen kotikuntosaliin. Tervetuloa tutustumaan koulutustarjontaamme ja aloittamaan terveellisempi ja terveellisempi elämä jo nyt.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Treenitarvikkeita sekä voimaa että kuntoa varten

Paras harjoitus on se, jossa on hyvä valikoima sekä voimaa että kestävyyttä sekä joustavuutta, ketteryyttä ja koordinaatiota. Jotta saisit harjoittelustasi kaiken irti ja pystyisit saamaan mahdollisimman hyvän vaihtelun, on tärkeää, että sinulla on hyvät treenivälineet, jotka antavat sinulle oikeat olosuhteet. Esimerkiksi voimaharjoitteluun kannattaa ottaa mukaan painoja ja kuminauhaa, joita voi käyttää eri tavoin. Jos kotona on paljon tilaa, oikea kuntolaite tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet todella tehokkaaseen voimaharjoitteluun.

Allectrasta voit ostaa tarvikkeita voimaharjoitteluun sekä kestävyyteen ja joustavuuteen. valikoimastamme löydät mm. koneita, step-laudat, sähköstimulaatiolla ja tärinällä varustetut harjoitusnauhat sekä käytännölliset painonnostokäsineet.

Liikunta osana terveellistä elämäntapaa

Harjoittelu ja liikunta ovat tärkeitä hyvän olon kannalta, mutta tietysti saamme parhaat tulokset, kun katsomme kokonaisuutta. Se, mitä syömme, miten nukumme, kuinka paljon teemme työtä ja että saamme aikaa vapaa-aikaan ja palautumiseen, ovat myös tärkeitä yleisen hyvinvoinnin kannalta. Allectralla on koulutustarvikkeiden lisäksi myös muita terveellistä elämää edistäviä tuotteita – esimerkiksi ravintolisät, sänkykalusteet parempaan uneen, keittiötarvikkeet hyvään ruoanlaittoon ja paljon muuta. Kaikki hyvällä hinnalla ja turvallisilla toimituksilla.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: