>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Leivonta/Kakkukauppa

Tykkäätkö leipoa maukkaita kakkuja ja jälkiruokia illallisjuhliin, syntymäpäiväjuhliin tai miksei vain perjantaina? Täältä löydät leivontavälineet, jotka tekevät työstä keittiössä sekä helpompaa, sujuvampaa että hauskempaa - ja joilla saat myös taatusti superhyvän lopputuloksen. Alla olevasta valikoimasta löydät leivontavälineet sekä yksinkertaisempiin että edistyneempiin leivonnaisiin ja jälkiruokiin – täydelliset investoimaan omaan keittiöösi tai lahjaksi leipomista rakastavalle.

Lisätietoja

Leivontavälineet leivontaan kaikilla tasoilla

Haluatpa sitten tehdä yksinkertaisempia leivonnaisia, kuten muffinsseja ja sokerikakkuja, tai jos haluat olla Ruotsin seuraava tähtileipuri, meillä on leivontatyökaluja, jotka auttavat sinua menestymään vieläkin paremmin ja jotka vievät leivonnaiset ja jälkiruoat uudelle tasolle.

Meiltä voit ostaa kulutustarvikkeita, kuten paperimuffinivuokia, sekä tuotteita, joita voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen ja säilyttää useita vuosia. Meiltä löytyy muun muassa laaja valikoima erikokoisia ja -mallisia uunivuokia, leivonnaisten koristelutarvikkeita sekä koneita omaan jäätelön ja jogurtin tuotantoon. Luokasta löydät myös klassiset raudat yksinkertaiseen vohveli- ja pannukakkuleivontaan.

Leivo niin juhlaan kuin arkeenkin

Todella hyvä leivonnainen voi kullata tylsän arki-illan töiden jälkeen, ja kun on juhlat, hyvä jälkiruoka on tietysti pakollinen. Varustamalla keittiösi hyvillä ja toimivilla leivontavälineillä ja leivontatarvikkeilla olet aina valmis kokoamaan jotain hyvää kahville. Sekä jos se on vain perhettä varten, että ennen suuria juhlia.

Kasvittele leivontavälinevalikoimastamme ja löydä suosikkisi hyvillä hinnoilla ja nopealla toimituksella. Jos teet ostoksia meillä, sinun ei tarvitse jonottaa muiden asiakkaiden kanssa fyysisessä myymälässä, vaan voit tilata sen sijaan mitä haluat rauhassa ja hiljaisuudessa.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: