>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Mehustimet

Hyvä mikseri on pakollinen keittiössä, jos pidät smoothieista, keitoista, kastikkeista ja kermistä. Sekoittajia on saatavilla useissa eri versioissa ja kokoina, joista löydät paljon täältä Allectralta. Meiltä löytyy sekoittimia pienelle kotitaloudelle sekä isommallekin perheelle, joka haluaa sekoittaa paljon kerralla. Kummasta mallista pidät enemmän?

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 373

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Valitse tavallinen mikseri tai käsisekoitin

Sekoitinkategoriasta löydät sekä joustavia sauvasekoittimia, jotka vievät vähän tilaa ja jotka on helppo varastoida, että myös kiinteämpiä tehosekoittimia, joissa on suurempi tilavuus ja suurempi kapasiteetti. Se, mikä sekoitin sopii sinulle parhaiten, riippuu osittain siitä, miten ja mihin sitä aiot käyttää ja kuinka suuria määriä haluat sekoittaa kerralla.

Käsisekoitin on yleensä täydellinen, kun haluat sekoittaa yhden tai kaksi annosta smoothieta, tehdä itse vauvanruokaa tai sekoittaa keittoa suoraan kattilaan. Mukana tulee pienempi kannu, ja joihinkin malleihin saa myös erilaisia ​​lisävarusteita, kuten vispilän ja hieman isomman astian. Toisin kuin tavalliset hanat, käsihanat ovat kooltaan pieniä ja käteviä ja vievät siksi vähän tilaa keittiössä. Ne on myös helppo ottaa mukaan kesämökille tai haluttaessa asuntovaunuun.

Jos haluat murskata jäätä ja sekoittaa kovia asioita, kuten pakastehedelmiä, tavallinen mikseri voi olla parempi valinta. Se on isompi, mutta siinä on suurempi kapasiteetti ja tehokkaammat sekoittimen terät, jotka pitävät paremmin ja sekoittuvat tehokkaammin.

Laatuvarmistetut sekoittimet hyviltä merkeiltä

Allectrasta voit ostaa tunnettujen merkkien hanat todella edullisin hinnoin. Haluamme auttaa sinua menestymään keittiössä, minkä vuoksi olemme päättäneet tarjota vain huolella valittuja hanat, jotka säilyttävät korkeimman tason sekä laadultaan että toimivuudeltaan.

Tutustu mahtaviin sekoittimiimme, jotta voit valmistaa mahtavaa ruoanlaittoa myös sinulle.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: