>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Puristimet

Omalla hedelmäpuristimella valmistat nopeasti ja helposti omat terveelliset mehut täysin ilman lisäaineita tai muita tarpeettomia aineita. Vain tuoreita hedelmiä - täynnä upeita vitamiineja ja kivennäisaineita. Allectra tarjoaa hedelmäpuristimia eri kokoisina ja eri hintaluokissa – toivottavasti löydät tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 132

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Hedelmäpuristimet pienille ja suurille perheille

Mikä on hyvä viikonloppuaamiainen ilman lasillista jääkylmää tuoremehua? Tietysti se maistuu parhaimmalta täysin vastapuristettuna - aivan kuten hotellissa tai kahvilassa. Keittiön omalla hedelmäpuristimella valmistat omat mehut niin helposti ja sujuvasti kuin haluat, juuri niin usein kuin haluat ja valitsemillasi ainesosilla.

Hedelmäpuristimia on helppo käyttää, eivätkä ne vie paljon tilaa kotona keittiössä. Valikoimastamme löydät sekä pieniä malleja, jotka sopivat täydellisesti yksin kotiin tai pienelle perheelle, että suurempia versioita sinulle, joka haluat puristaa paljon mehua kerralla.

Niille teistä, jotka haluavat lisämukavuutta aamun oksasta, meillä on hyvä valikoima sähköisiä hedelmäpuristimia, jotka tekevät kaiken työn puolestasi. Jos haluat puristaa kaiken itse, voit ostaa myös klassisen manuaalisen version. Riippumatta siitä, minkä hedelmäpuristimemme valitset, voit olla varma, että saat korkean laadun todella edulliseen hintaan.

Näin hedelmäpuristimesi kestää pidempään

Hyvälaatuinen hedelmäpuristin kestää helposti useita vuosia. On kuitenkin tärkeää käyttää sitä ohjeiden mukaan ja olla varovainen puhdistuksen kanssa. Kun ostat meiltä Allectrasta hedelmäpuristimen, mukana tulee aina valmistajan ohjeet sekä käyttöön että hoitoon.

Jos sinulla on kysyttävää uudesta hedelmäpuristimestasi, olet tietysti aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse arkisin ja autamme mielellämme ajatuksissasi.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: