>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Viiniteline

Mukava viiniteline tarjoaa sekä käytännöllisen säilytystilan viinipulloillesi että siitä tulee myös mukava sisustusyksityiskohta. Täältä löydät runsaan valikoiman viinihyllyjä ja pullotelineitä useissa eri kokoisissa ja malleissa. Täydellinen lahjaksi tai ostettavaksi kotiin omaan keittiöön.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 60

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Viinipullot säilytetään parhaiten viinihyllyissä

Tiesitkö, että viinipullot kannattaa säilyttää vaakasuorassa, jotta laatu ja hyvä maku säilyvät mahdollisimman pitkään? Tämä johtuu siitä, että korkki pysyy kosteana, kun viinipulloa säilytetään makuulla – mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että se sulkeutuu tiukasti paljon paremmin eikä murene, kun sitä vedetään ulos.

Viinitelineen avulla voit säilyttää kaikki suosikkiviinisi makaamassa ja varmistaa, että ne säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Viinitelineen on parasta sijoittaa pimeään ja viileään paikkaan, mutta muuten se toimii hyvin, jos se on myös keittiössä, ruokasalissa tai olohuoneessa. Valikoimastamme löytyy viinihyllyt, joihin mahtuu sekä muutama että useampi pullo, joten löydät helposti tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan.

Viiniteline seinälle tai lattialle - mistä pidät?

Viinitelineet ovat saatavana sekä seinälle asennettavana että seisovana versiona. Seinään kiinnitettävä viinihylly on käytännöllinen, jos sinulla on tilanpuutetta ja haluat vapauttaa tilaa lattialla tai hyllyssä. Siitä tulee myös tyylikäs sisustusyksityiskohta, joka sopii sekä keittiöön että olohuoneeseen.

Jos sinulla on tilaa lattialla seisovalle viinihyllylle, tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita pulloja ja tarvitset viinihyllyn isompaan malliin. Seinään ripustamattomien viinitelineiden etuna on, että niitä on helppo siirtää ja vaihtaa halutessasi.

Tutustu valikoimaamme ja osta uusi viiniteline edullisesti ja helposti Allectran kautta.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: