>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Uppopaistimet

Korjaa rapeita ranskalaisia, maukkaita munkkeja tai muita paistettuja herkkuja omalla rasvakeittimelläsi keittiössä. Joko klassinen variantti, jossa paistat öljyssä, tai öljytön malli sinun ja perheesi paistettujen suosikkien terveellisempään valmistukseen. Allectra tarjoaa laajan valikoiman rasvakeittimiä eri hintaluokissa ja eri valmistajilta - kaikki hyvälaatuisia ja tilattavissa netistä täältä verkkokaupastamme.

Lisätietoja

Turvallisempaa ja parempaa kuin kattilassa paistaminen

Jokainen, joka on koskaan paistanut tavallisessa kattilassa, on luultavasti samaa mieltä siitä, että se on sekä monimutkaista että melko vaikeaa. Lämpötilaa on vaikea seurata, öljyyn on helppo polttaa itseään ja kansi on aina oltava käden ulottuvilla siltä varalta, että öljy syttyy yhtäkkiä tuleen.

Oikealla rasvakeittimellä paistat yksinkertaisemmin, nopeammin ja paljon turvallisemmin kuin tavallisella pannulla. Rasvakeittimissä on sisäänrakennetut lämpötilamittarit ja ajastintoiminto, jonka avulla on helppo seurata, kuinka kauan ruokaa tulee kypsentää ja milloin se on valmis. Mukana saa myös korin, johon laitat ruoat, kun se menee öljyyn, jonka kautta myös ylimääräinen öljy valuu helposti pois paistamisen jälkeen.

Paista lisää öljyttömällä rasvakeittimellä

Rakastatko paistettua ruokaa ja haluaisit syödä sitä useammin, jos se ei olisi niin hyödytöntä? Sitten öljyttömästä rasvakeittimestä voi tulla uusi paras ystäväsi. Öljyttömät rasvakeittimet paistavat kuumalla ilmalla öljyn sijaan, mikä tekee ruoasta paljon vähemmän kuohkeampaa ja kaloritehokkaampaa. Tulos on yhtä hyvä – ja paljon parempi terveydelle.

Öljyttömiä rasvakeittimiä, joita kutsutaan myös airfryereiksi, löydät täältä Allectrasta aivan kuten tavalliset rasvakeittimet useissa eri malleissa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan rasvakeitin jo tänään - joko itsellesi tai lahjaksi jollekin, joka pitää ruoanlaitosta.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: