>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Ranta ja Allas

Varaa rantatuotteita laiskoja kesäpäiviä varten rannalla tai osta hauskoja allasleluja kauan odotettua lomaa varten ulkomailla. Allectrasta löydät kaiken tarvitsemasi ja vähän tehdäksesi uintimatkoista hauskempia ja sujuvampia. Meillä on kaikkea puhallettavista leluista ja kykloopeista älykkäisiin rantatuoleihin, aurinkovarjoihin, kylmälaukkuihin, pyyhkeisiin ja paljon muuta. Meiltä ostat laadukkaita rantatuotteita edulliseen hintaan ja nopealla ja turvallisella toimituksella.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Rantatuotteita nuorille ja vanhoille

Uimaretket rannalle tai uima-altaalle ovat täydellinen tapa viettää kuuma kesäpäivä niin nuorille kuin vanhoillekin. Suurin osa lapsista tykkää roiskua, hypätä ja leikkiä vedessä, ja monet aikuiset arvostavat sekä mukavaa aurinkotuolia että virkistävää uintia. Onnistuneeseen retkeilyyn voi kuitenkin olla paljon mukaan otettavaa - varsinkin jos perheessä on useita ja kaikkea lounaspaketeista ja kahvista rantapyyhkeisiin ja leluihin on tuotava.

Allectrasta voit ostaa helposti kaiken rantamatkalle tarvitsemasi yhdestä paikasta. Laajan valikoimamme ansiosta voit tilata samanaikaisesti sekä rantatuoleja, rantaleluja, aurinkovarjoja, kylmälaukkuja ruokaan, ilmapatjoja ja kaikkea muuta mitä haluat ottaa mukaan rannalle tai uima-altaalle. Sinun ei tarvitse tunkeutua kauppoihin muiden kanssa, eikä sinun tarvitse juosta eri myymälöihin eri asioiden vuoksi. Mahdollisimman yksinkertaista, helppoa ja mukavaa - aivan kuin päivä rannalla.

Yllätä lapset hauskoilla kelluvilla leluilla

Pyydä lasta, joka ei pidä kauhoista ja lapioista, leikkiä puhallettavalla rantapallolla tai roiskumaan vedessä suuren kelluvan lelun tai ilmapatjan kanssa. Valikoimastamme löytyy paljon hauskoja kelluvia leluja ja rantaleluja lapsille jaettavaksi ennen kaikkia kesäuimaretkiä. Entä esimerkiksi suuri flamingo kellumaan, ihana uimarengas tai kyklooppi ja snorkkeli, jotta voisit tutkia elämää pinnan alla?

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: