>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kodinkoneet

Laadukkaat kodinkoneet ovat tärkeä osa toimivaa keittiötä. Ihannetapauksessa niiden pitäisi myös näyttää hyvältä ja olla energiatehokkaita. Allectrasta voit ostaa kodinkoneita, kuten jääkaappeja, pakastimia, liesiä, pesukoneita ja uuneja tunnetuilta tuotemerkeiltä todella hyvillä hinnoilla - kaikki meidän laatutestattuja ja tyylikkäästi modernisti muotoiltuja. Tilaaminen on nopeaa, helppoa ja kätevää netistä.

Lisätietoja

Sijoita oikeisiin laitteisiin kotiisi

Uudet kodinkoneet ovat monelle kallis investointi, joten niitä ei vaihdeta kovin usein. Kun on aika ostaa uutta, on siksi tärkeää, että se tehdään heti alusta alkaen ja valitset tuotteet, jotka sopivat kotiin ja vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Jos esimerkiksi etsit uutta jääkaappia tai pakastinta - tai ehkä molempia - koko on tärkeä pitää mielessä. Osittain mitä keittiöösi mahtuu, mutta myös kuinka paljon jäähdytys- ja pakastetilaa tarvitset. Lapsiperheille voi usein olla hyvä olla täysikokoinen jääkaappi ja pakastin, jossa on tilaa paljon ruokaan, kun taas vähempihenkiset kotitaloudet pärjäävät hyvin pienemmillä vaihtoehdoilla. Mitä tahansa etsitkin, toivomme, että löydät laajasta ja huolella valitusta valikoimastamme sinulle sopivan tuotteen.

Energiatehokkaat kodinkoneet ilmastoälykkääseen käyttöön

Kodinkoneet, kuten pesukoneet, jääkaapit, pakastimet ja uunit, voivat olla todellisia energiavarkaita, jos ne ovat vanhempia malleja. Jotain, mikä voi olla stressaavaa omalle lompakolle ja ympäristölle.

Vanhojen laitteiden korvaaminen uusilla ja moderneilla versioilla on tehokas tapa vähentää sähkölaskua ja elää paljon ilmastoälykkäämmin. Haluatko apua hyvien energiaa säästävien laitteiden löytämisessä keittiöön, kylpyhuoneeseen tai pesutupaan? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme!

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: