>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kattilat

Vedenkeittimellä voit keittää nopeasti ja helposti vettä esimerkiksi teetä, pikakahvia, nuudeleita ja pikakeittoja varten. Se on energiatehokkaampaa kuin kiukaan käyttö ja huomattavasti aikaa säästävämpi. Alta löydät laajan valikoimamme käytännöllisiä, tyylikkäitä ja edullisia vedenkeittimiä eri valmistajilta. Helppo tilata verkossa suoraan verkkokaupastamme.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 337

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Ei täydellistä keittiötä ilman vedenkeitintä

Vedenkeitin on käytännöllinen pieni kodinkone, jonka pitäisi olla jokaisessa keittiössä. Sen sijaan, että joutuisit käyttämään liettä ja kattilaa keittämään kupillista teetä tai lämmittämään vettä nuudeleita varten, vedenkeitin tekee työn kaksi kertaa nopeammin ja kaksi kertaa helpommin.

Täällä Allectrassa olemme koonneet laajan valikoiman markkinoiden parhaita vedenkeittimiä useilta tunnetuilta merkeiltä. Valitsimme kaikki huolellisesti, koska ne vastaavat korkeita toiminnallisuuksiamme sekä kestävyyttä ja laatua koskevia vaatimuksiamme. Valikoimastamme löytyy sekä hieman kalliimpia kattiloita, joihin valmistajat laittavat ylimääräistä ruutia kauniiseen muotoiluun, että yksinkertaisempia variantteja halvemmalla rahalla. Halusitpa sitten muovista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun vedenkeittimen – tai kauniilla yksityiskohdilla esimerkiksi puusta – löydät meiltä toiveidesi mukaisen kattilan Allectrasta.

Hyvä laatu hyvillä hinnoilla

Vedenkeittimiä on nykyään saatavilla kaikessa ruokakaupoista elektroniikkaliikkeisiin ja keittiötarvikeliikkeisiin. Jos kuitenkin menet tavalliseen kauppaan, voit odottaa olevansa täynnä muita asiakkaita ja jonottaa päästäksesi kassalle. Lisäksi hinnat ovat usein korkeammat.

Allectralla voit rauhassa ja hiljaisuudessa botanisoida vedenkeitinvalikoiman joukossa, löytää haluamasi mallin ja sitten nopeasti katsastaa ja maksaa kassalla. Ei ruuhkaa, ei jonoja - ja huomattavasti lompakkoystävällisemmät hinnat kuin fyysisissä myymälöissä. Meillä teet ostoksia verkossa mukavasti, sujuvasti ja edulliseen hintaan.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: