>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Lettukoneet ja vohveliraudat

Pannukakut ja vohvelit ovat suosikkeja, jotka menevät kotiin aamiaiseksi, lounaaksi ja välipalaksi niin lapsille kuin aikuisillekin. Pannukakku- ja vohveliraudalla yksinkertaistat ruoanlaittoa ja saat täydellisen, rapean lopputuloksen joka kerta. Huomattavasti pehmeämpää kuin paistinpannun käyttäminen - paljon parempi kuin ostaa valmiina.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 78

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Ohita paistinpannu – sijoita sen sijaan pannukakkurautaan

Pannukakkujen paistaminen tavallisessa paistinpannussa on harvoin niin helppoa kuin miltä se saattaa näyttää, eikö niin? Taikina tarttuu reunoihin, niistä ei koskaan tule täysin pyöreitä ja usein niistä tulee joko liian paksuja tai ohuita. Pannukakkuraudalla on paljon helpompaa paistaa pannukakkuja ja saada niistä aina täydelliset. Pannukakkuraudoissamme on käytännöllinen tarttumaton pinta, mikä tarkoittaa, että taikina ei tartu koskaan, ne on helppo asettaa juuri oikeaan lämpötilaan ja ne vievät vähän tilaa keittiön kaapissa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sinun ei tarvitse käyttää liesiä ollenkaan - pannukakkusilitysraudamme ovat sähköisiä ja ne on helppo liittää johdolla. Toisin sanoen pannukakkurauta on täydellinen mukana asuntovaunussa, purjeveneessä tai kesämökissä.

Vohvelirauta pehmeille vohveleille ja frasevohveleille

Vohveliraudat ovat saatavilla eri malleina, jotka on sovitettu erityyppisille vohveleille. Valikoimastamme löytyy vohveliraudat klassisille ruotsalaisille lausevohveleille sekä nelikulmaiset raudat pehmeille vohveleille - joita kutsutaan myös belgialaisiksi vohveleiksi. Kaikki vohveliraudamme ovat korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä.

Kun tilaat pannukakku- ja vohveliraudan meiltä Allectralta, mukana tulee aina valmistajan käyttöohje. Siinä kerrotaan myös, kuinka voit parhaiten puhdistaa vohveliraudan tai pannukakkuraudan, jotta voit nauttia siitä mahdollisimman pitkään.

Haluatko apua minkä pannukakku- tai vohveliraudan sinun kannattaa valita, tai onko sinulla kysyttävää valikoimamme tuotteista? Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua löytämään oikean.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: