>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kahvinkeittimet yksinkertaiseen jokapäiväiseen annokseen ja ammattimaiseen ylelliseen kahviin

Aloita päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla maukkaalla kupillisella keitettyä kahvia, tulista espressoa tai miksi ei kermaista cappuccinoa. Meiltä löydät erittäin monipuolisen valikoiman kahvinkeittimiä kaikentyyppisiin kahvin valmistukseen. Meillä on kaikkea tavallisista panimoista helppoon päivittäiseen käyttöön, kehittyneisiin koneisiin sinulle, joka haluat valita sisäisen baristasi.

Tutustu tunnettujen tuotemerkkien kahvinkeittimien valikoimaamme ja tilaa uusi suosikkisi täältä Allectrasta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 693

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Autamme sinua löytämään oikean kahvinkeittimen

Ylellinen espressokeitin, tavallinen kahvinkeitin tai ehkä käytännöllinen kapselikone - minkä tyyppiseen kahvinkeittimeen sinun pitäisi todella sijoittaa? Oikean kahvinkeittimen valinta voi olla paljon helpommin sanottu kuin tehty. Valittavana on valtava valikoima erilaisia ​​tuotteita, joiden kaikkien tavoitteena on sama asia - todella hyvän kahvin valmistaminen - mutta eri tavoilla.

Millainen kahvinkeitin sinun pitäisi valita, riippuu siitä, mitä toimintoja haluat käyttää ja millaista kahvia haluat. Tavalliseen kahviin voi sopia perinteinen kahvinkeitin, puristinpannu tai kapselikone. Tavallisen panimon etuna on, että voit keittää suuremman määrän kahvia kerrallaan, mikä on kätevää, jos sinua on useita. Kapselikone keittää vain yhden kupin kerrallaan, mutta toisaalta se on hieman nopeampi ja helpompi käyttää.

Jos olet hieman enemmän tuntija, todellinen espressokeitin voi olla sijoitus, johon kannattaa sijoittaa. Valikoimastamme löydät laadukkaita ja kilpailukykyisiä manuaalisia espressokoneita.

Täydennä lisävarusteilla, kuten kahvimyllyllä ja maidonvaahdottimella

Paranna kahvikokemustasi edelleen käyttämällä juuri jauhettuja papuja ja rasvatonta maitoa. Täältä Allectrasta löydät kahvinkeittimien lisäksi myös ammattikäyttöön tarkoitettuja lisävarusteita, kuten myllyjä ja maidonvaahdottimia, mutta myös suodattimia, kapseleita ja erilaisia ​​kahvin säilytyslaitteita.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: