>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Jäähdyttimet ja jogurttikoneet

Jäätelö- ja jogurttikoneet -kategoriasta löydät kaiken mitä tarvitset oman jäätelön ja jogurtin valmistamiseen alusta alkaen. Lopputulos on täydellisen kermainen, ilman paljon sotkua ja vaivaa. Jäätelökone tai jogurttikone on täydellinen investointi keittiöön tai lahjaksi haluamallesi henkilölle.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 29

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Valmista jäätelö ammattitaidolla

Oma jäätelökone on pakollinen keittiössä jokaiselle jäätelöä rakastavalle. Jäätelökoneen avulla voit valmistaa pallojäätelöstä pehmeään jäätelöön omilla ainesosilla ja mausteilla täysin ilman jäätelössä usein esiintyviä turhia lisäaineita. Jäätelökone on helppokäyttöinen eikä vie paljon tilaa keittiössä. Sinun tarvitsee vain kaata jäätelön ainekset kulhoon ja painaa starttia. Kone pyörittää jäätelötaikinaa ja jäädyttää sen kohtuullisen kylmään lämpötilaan. Tuloksena on ihanan hyvää jäätelöä, jonka koostumus on joka kerta täydellinen.

Valikoimastamme löytyy jäätelökoneita eri malleissa ja eri valmistajilta. Valitsemme jokaisen yksittäisen tuotteen huolella käsin, koska se täyttää laatu-, toimivuus- ja käyttäjäystävällisyytemme. Allectran jäätelökoneella voit helposti valmistaa oman ammattijäätelön kotona omassa keittiössäsi.

Jogurttikone korjaa kotitekoisen jogurtin tyhjästä

Haluatko syödä kermaista, tuoretta jogurttia ilman paljon lisättyä sokeria ja säilöntäaineita? Osta jogurttikone kotiin ja ala valmistamaan omasi! Itse asiassa se ei ole läheskään niin monimutkaista, kuin miltä se aluksi näyttää. Jogurttikone auttaa pitämään jogurttiviljelmäsi juuri oikeassa lämpötilassa, jotta lopputulos on juuri sopivan paksu ja kermainen, ja ei vähiten saa täydellisen happaman maun. Tarvitset vain maitoa, jogurttia ja mausteita reseptin mukaan - loput kone hoitaa puolestasi.

Tutustu edullisten, laadukkaiden jäätelö- ja jogurttikonevalikoimaamme ja sijoita myös uuteen, hauskaan keittiökoneeseen.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: