>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Mikroaaltouunit

Mikroaaltouuni on erittäin suosittu kodinkone, jota löytyy useimmista kodeista. Voit käyttää sitä valmiiden aterioiden lämmittämiseen ja lisäksi joissakin mikroaaltouunissa on myös grillitoiminto. Sitten voit myös valmistaa ruokaa suoraan mikroaaltouunissa.

Mikroaaltouunin etuna on, että se lämmittää ruokaa nopeasti, etenkin verrattuna perinteiseen uuniin. Sinun ei tarvitse odottaa uunin lämpenemistä, mutta mikroaaltojen lämpötila on oikea alusta alkaen. Lisäksi mikroaaltouuni vie vähemmän tilaa kuin tavallinen uuni.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 286

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Mikä mikroaaltouuni kannattaa valita?

Kun aiot ostaa mikroaaltouunin, sinun on mietittävä, mihin aiot käyttää sitä ja millä budjetilla sinun on liikuttava. Jos tarvitset omasi vain kaurapuuron valmistamiseen aamiaiseksi tai voin sulattamiseksi paistamisen aikana, yksinkertaisempi malli on täydellinen. Niille teistä, jotka haluavat käyttää mikroaaltouunia mahdollisimman paljon, grillitoiminto ja muut hyödylliset asetukset ovat erinomainen valinta.

Tarjoamme mikroaaltouunit, joissa on erilaisia ​​toimintoja ja hintaluokassa, joka sopii kaikille. Valitse digitaaliset vaihtoehdot ja mikroaaltouunit, joissa on nupit. Jos keittiössäsi ei ole niin paljon työtasoja, voit valita sisäänrakennetun mikroaaltouunin. Monissa moderneissa keittiöissä on tilaa sellaisille.

Valitse mikroaaltouuni, joka sopii sinulle

Mikroaaltouuni voi näyttää monella tavalla. On malleja mustasta tai valkoisesta muovista, mutta voit myös valita tyylikkäitä mikroaaltouunia ruostumattomasta teräksestä. Niitä on myös erikokoisia, jotta ne sopivat kaikkiin keittiöihin ja kotitalouksiin. Monilla meistä on erityinen muotoilu keittiössämme, ja on erittäin tärkeää, että kaikki kodinkoneet sopivat. Joillakin voi olla jopa suosikkibrändi, jota he haluavat.

Mikroaaltouunivalikoimastamme löydät eri merkkien malleja. Tarjoamme tuotteita muun muassa Panasonicilta, Boschilta, Samsungilta ja Cecotecilta. Jos haluat kuluttaa mahdollisimman vähän sähköä, sinun on myös hyvä tarkistaa ostamasi mikroaaltouunin energialuokka. Energialuokka A tarkoittaa pientä energiankulutusta, kun taas suuret kirjaimet kuluttavat enemmän energiaa

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: