>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Aurinkolasit

Aurinkolasit suojaavat ennen kaikkea silmiäsi voimakkailta auringonsäteiltä, ​​mutta toimivat myös tyylikkäänä asusteena, joka nostaa mitä tahansa asua. Täältä Allectrasta löydät laajan valikoiman aurinkolaseja sekä aikuisille että lapsille, paljon eri tyylejä, kokoja ja malleja. Kaikki mallit ovat korkealaatuisia ja testattu takaamaan hyvän suojan silmillesi. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä uudet suosikkilasit itsellesi ja perheellesi.

Lisätietoja

Edulliset aurinkolasit tunnetuilta merkeiltä

Aurinkolasivalikoimaamme olemme koonneet monia suosikkituotteita useilta suunnittelijoilta ja merkeiltä. Pelkän verkkokaupan ansiosta voimme tarjota parempia hintoja kuin fyysisestä kaupasta, mutta tuotteet ovat samat ja laatu on sama.

Jotta oikean löytäminen olisi helppoa, olemme jakaneet valikoiman eri alakategorioihin – naiset, miehet, lapset ja unisex. Jokaisesta kategoriasta löydät paljon erilaisia ​​malleja eri tyyleissä ja hintaluokissa. Meillä on trendikkäitä aurinkolaseja uusimmissa malleissa sekä ajattomia klassikoita, jotka ovat yhtä oikeita vuodesta toiseen.

Hyvän lasin merkitys

Uusia aurinkolaseja ostettaessa on helppo katsoa ensin niiden muotoilu ja miltä ne näyttävät, mutta tärkeintä on todellakin millainen lasi on ja kuinka hyvin se suojaa silmiä. Useimmissa aurinkolaseissamme on niin sanotut polarisoivat linssit, mikä tarkoittaa, että ne vähentävät heijastuksia ja tarjoavat paremmat kontrastit. Jotain, mikä puolestaan ​​on hellävarainen silmille, kun aurinko paistaa kirkkaasti, mutta myös osittain kirkkaalla säällä.

Polarisoidun lasin lisäksi on olemassa myös fotokromaattisia laseja, jotka tummenevat mitä voimakkaampi ympäröivä valo. Sisätiloissa ne muuttuvat värjäämättömiksi, joten niitä ei tarvitse pukea ja riisua koko ajan - mikä voi olla kätevää, jos sinulla on esimerkiksi vahvat aurinkolasit.

Aurinkolasit suojaavat silmiä auringon UV-säteiltä - Löydä suosikkisi täältä

Aurinkolasit helpottavat näkemistä todella kirkkaassa auringonvalossa. Täältä löydät aurinkolasit sekä aikuisille että lapsille. Valitse, tarvitsetko täydelliset aurinkolasit vai klipsit olemassa oleviin laseihin. Polarisoidut lasit lisäävät kontrasteja ja vähentävät heijastuksia, fotokromiikka tekee lasista tummempia mitä voimakkaammalle valolle ne altistuvat.

Aurinkolasit voivat todella näyttää miltä haluat. Jos haluat piiloutua, aurinkolasit ovat optimaalinen asu, jonka taakse piiloutua, mutta samalla mies on taatusti näkyvissä. Aurinkolasit ovat aina olleet muotimaailmassa tietty ominaisuus ja harvassa on vaatteita, jotka eivät sovi hyvin. parilla kauniilla kehyksillä. Se, että valittavana on tuhansia malleja, ei pahenna tilannetta, ja aurinkolasien suhteen kaikki on pitkälti makuasioita.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: