>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Lemmikit - kaikki nelijalkaisille ystävillesi

Ruokakulhot, lelut, korit, rehut ja tarvikkeet turkisten hoitoon. Olipa sinulla suuri tai pieni lemmikki, tarvitset paljon tavaraa. Onneksi voit ostaa kaiken yhdestä paikasta - helposti, kätevästi ja edullisesti verkossa. Allectra tarjoaa runsaan valikoiman laadukkaita testattuja ja edullisia tuotteita lemmikkieläimille. Tervetuloa tutustumaan alla olevaan valikoimaan - toivottavasti löydät kaiken etsimäsi ja vähän muutakin.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 14

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Vain parasta lemmikillesi

Allectralla pyrimme tarjoamaan korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan. Tämä koskee kaikkia tuotekategorioitamme - myös lemmikkieläimille tarkoitettuja. Meiltä voit ostaa edullisia ja kestäviä tarvikkeita kissoille ja koirille, mutta myös pieneläimille, kuten kaloille ja jyrsijöille. Meillä on myös joitain tuotteita hevosille ja varusteita sinulle omistajana. Kaikki on valittu huolellisesti vastaamaan korkeita laatuvaatimuksiamme sekä suunnittelun että materiaalien osalta.

Vaikka valikoimamme on laaja, on myös helppo löytää oikea. Lemmikit kategorian tuotteet on jaettu eri alakategorioihin, joiden avulla voit nopeasti navigoida etsimäsi kohdalle. Etkö etsi jotain erityistä? Hyödynnä tilaisuus hankkia lemmikkiruokaa edulliseen hintaan tai selaa valikoimaa ja katso, löydätkö suosikkillesi uuden suosikin. Siellä on paljon leluja, koreja ja muuta kivaa.

Osta helposti ja kätevästi verkossa

Verkkokauppa on yhtä kätevää, kun sinulla on tuotteita lemmikillesi, kuin ostaessasi itsellesi. Ostamalla meiltä Allectralta vältyt raskaiden rehukassien raahaamiselta kaupasta ja ruuhkautumasta jonoon muiden kanssa. Meillä on täysi valikoima eläintarvikkeita, ja voit tehdä ostoksia rauhassa ja hiljaisuudessa omasta kodistasi. Yksinkertaista, kätevää ja aikaa säästävää.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: