>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Lämmitys ja Ilmastointi

Tutustu lämmitys- ja ilmastointivalikoimaamme ja tee arvokas investointi parempaan sisäilmaan. Täältä löydät kaiken tuulettimista ja vaihtovirtakoneista kostuttimiin ja energiatehokkaisiin lämmityselementteihin. Kaikki mitä tarvitset mukavaan ja terveelliseen ilmaan kotona tai työpaikalla.

Lisätietoja

Laadukkaat tuotteet juuri oikeaan huoneenlämpötilaan

Mukava sisälämpötila juuri ennen kausi on tärkeää sekä hyvinvoinnille että hyvinvoinnille-sekä kotona että töissä. Huono sisäilma, jossa on liian korkea tai liian matala lämpötila ja huono verenkierto, voi myös vaikuttaa negatiivisesti uneen - mikä puolestaan ​​vaikuttaa kuuhun kokonaisuutena.

Älykkäiden ja turvallisten sisäilmaa parantavien tuotteiden avulla voit säätää tehokkaasti sekä kodin että toimiston lämpötilaa ja kosteutta. Täältä Allectrasta löydät molemmat lämmityselementit, jotta sinun ei tarvitse jäätyä - tietysti erikokoisina ja -tehoisina - sekä jäähdytyspuhaltimet ja vaihtokoneet, jotka tehokkaasti jäähdyttävät suurempia alueita.

Huolestuttaako sinua kuivat hengitystiet ja polttavat silmät? Sitten kostutin voi olla ratkaisu ongelmaan. Verkkokaupassamme tarjoamme edullisia ja huomaamattomia ilmankostuttimia eri kokoisina ja malleina. Kaikki on valittu huolella tietysti korkeiden laatu- ja toimintovaatimustemme mukaisesti.

Kiinteät ja siirrettävät yksiköt edulliseen hintaan

Tarvitsetko kiinteitä laitteita lämmitykseen, jäähdytykseen ja / tai ilmanvaihtoon? Tai haluatko kannettavia laitteita, joita voidaan helposti siirtää ja siten asentaa ja poistaa tarpeen mukaan?

Allectrasta löydät molemmat. Meillä on erittäin hyvä valikoima kiinteitä sähkö- ja öljypattereita sekä kannettavia lämmityspuhaltimia, ilmastointilaitteita ja pyörillä varustettuja ilmankostuttimia. Meiltä voit ostaa vakiovarusteita säännölliseen ympärivuotiseen käyttöön vakituisessa kodissasi sekä mobiililaitteita, jotka sopivat täydellisesti loma-asuntoon tai valmistetaan ja käytetään kauden mukaan.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: