>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Ravintolisät

Lisää ravintonsaantia eri muodoissa ja erilaisiin tarpeisiin sopivilla lisäravinteilla. Valikoimastamme löydät ravintolisät kapseleina ja tabletteina sekä hyviä energiapatukoita ja jauheita proteiinijuomien valmistukseen. Kaikki tuotteet ovat laatutestattuja ja meidän Allectran huolella valitsemia.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 359

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Täydellinen täydennys tavalliseen ruokaan

Ravintolisiä ei tule koskaan käyttää tavallisen ruoan korvikkeena, mutta ne toimivat erinomaisesti päivittäisen ruokavalion täydentäjänä. Monille on vaikea saada tarpeeksi tiettyjä tärkeitä aineita - joko siksi, että he jättävät ravintoketjun tietyt osat pois (esimerkiksi eläimet), mutta myös siksi, että maaperä, jossa paljon kasvatetaan, on yleensä huuhtoutunut ja vähemmän ravitsevaa. Jos liikut paljon, voi myös olla tärkeää lisätä tiettyjä lisäravinteita, jotta varmistetaan, että keho saa juuri sen, mitä se tarvitsee.

Se, mihin lisäravinteisiin sinun kannattaa sijoittaa, riippuu täysin tarpeistasi. Kaikille ei siis ole yhtä oikeaa vastausta. Allectra tarjoaa runsaan valikoiman lisäravinteita kaikissa muodoissaan, jotta voit helposti ostaa tarvitsemasi. Meiltä löytyy kaikkea vitamiineista ja kivennäisaineista proteiinilisäaineisiin, elektrolyytteihin ja erilaisiin entsyymeihin.

Löydä sinulle sopiva lisäosa

Jos haluat apua oikean ravintolisän valinnassa sinulle ja tarpeisiisi, suosittelemme kääntymään lääkärin tai ravitsemusterapeutin puoleen. Jos toisaalta sinulla on kysyttävää ravintolisävalikoimastamme tai tuotteidemme tilaamisesta, olet tietysti lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme tilaamiseen, toimitukseen, toimitukseen ja varastosaldoon liittyvissä tuotekysymyksissä ja ajatuksissa.

Hyödynnä tilaisuus investoida terveytesi myös sinä. Tutustu terveellisten lisäravinteiden valikoimaamme ja tilaa suosikkisi jo tänään - helposti, sujuvasti ja kätevästi verkkokaupastamme.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: