>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kylpyhuone

Viihtyisä kylpyhuone on tärkeä koko kodin yleisen tunnelman kannalta. Tyylikkäillä ja käytännöllisillä tarvikkeilla, hienoilla tekstiileillä ja hyvällä säilytystilalla voit helposti parantaa sekä estetiikkaa että toimivuutta ja tehdä kylpyhuoneestasi huoneen, joka ei vain täytä käytännöllistä tarkoitusta, vaan jossa on myös viihtyisä ja miellyttävä olla.

Alta löydät valikoimamme laadukkaita ja edullisia kylpyhuonetuotteita. Toivottavasti löydät sekä yhden että useita asioita, joista pidät.

Lisätietoja

Tarvikkeet tyylikkääseen ja toimivaan kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneet ovat usein kooltaan pieniä ja niissä on rajoitetut säilytysmahdollisuudet. Samaan aikaan monilla on paljon hygieniatarvikkeita ja vastaavia, joiden täytyy mahtua kylpyhuoneeseen, minkä vuoksi ylimääräistä säilytystilaa tarvitaan lähes aina.

Kylpyhuonevalikoimastamme löydät tyylikkäät ja käytännölliset pienet säilytystilat suihkuhyllyjen ja pienempien laatikoiden muodossa, jotka sopivat täydellisesti laastareille, päänsärkytableteille ja muille tarvikkeille. Kaikki tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät kosteutta ja kosteutta. kuuma ympäristö, joka on usein kylpyhuoneessa.

Niille teistä, jotka etsivät tyylikkäitä asusteita kylpyhuoneen sisustamiseen, meillä on tietysti myös ne. Entä esimerkiksi kiva saippuapumppu tai roskakori, joka on sekä käytännöllinen että mukava katsella? Meillä on kaikki mitä tarvitset kylpyhuoneesi uusimiseen pienillä ja yksinkertaisilla keinoilla.

Se on yksityiskohdissa

Tekstiilit ovat tärkeä elementti kylpyhuoneessa. Sekä toimivuuteen että kodikkaan tunnelman luomiseen muuten melko riisutussa ympäristössä. Valikoimastamme löydät mukavia kylpyhuonemattoja ja suihkuverhoja eri väreissä ja kuvioissa - täydellinen tuomaan hieman lämpöä niin pieniin kuin suuriin kylpyhuoneisiin.

Tutustu myös kylpyhuonevalikoimaamme ja löydä uusia suosikkeja edulliseen hintaan. Tilaaminen on helppoa verkossa, nopea ja turvallinen toimitus.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: