>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Asennon tuki

Asennon tuki auttaa sinua löytämään terveen asennon ja torjuu selkä-, hartia- ja niskakipuihin liittyviä ongelmia. Valikoimastamme löydät asentotuet eri malleista, eri kokoisina ja eri valmistajilta. Kaikki ergonomisesti sovitettu ja kehitetty edistämään parempaa selän terveyttä.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 5

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Asennon tuki helpotus- tai ennaltaehkäisytarkoituksiin

Asennon tukea on saatavana useissa eri malleissa, jotka on sovitettu tukemaan koko selkää tai tiettyjä ongelma-alueita - esimerkiksi lannerangan ja rintakehän yläosan. Kaikille asennontueille yhteistä on, että niillä voidaan lievittää jo ilmaantunutta ongelmaa sekä ennaltaehkäisevästi, jos kipuongelma tuntuu olevan meneillään. Tukea voi käyttää niin työssä kuin vapaa-ajalla ja erilaisten aktiviteettien aikana.

Asennontuet ovat sekä yksinkertaisia ​​että turvallisia käyttää, ja ne voidaan haluttaessa myös piilottaa huomaamattomasti vaatteiden alle. Kaikki täällä Allectrassa myytävät tuet on testattu laadun ja kestävyyden sekä toiminnan ja todellisten tulosten osalta. Verkkokaupastamme löydät vain markkinoiden parhaat asennontuet kilpailukykyisimmillä hinnoilla.

Millainen asentotuki minun pitäisi valita?

Se, mikä asennon tuki sopii sinulle parhaiten ja tarjoaa eniten helpotusta ongelmiisi, on hyvin yksilöllistä. Kuten monessa muussakin, on yleensä yrittää, kunnes löydät jotain, joka tuntuu toimivan hyvin ja joka istuu mukavasti.

Allectrassa voit valita eri muotoisten ja -muotoisten asennontukien välillä, osittain magneeteilla tai ilman. Magneettisella asentotuella selkäsi saa ns. magneettiterapiaa, joka auttaa jäykät ja kipeät lihakset rentoutumaan ja siten vähentämään kipua.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita asennon tuesta tai jostain valikoimastamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme iloisia voidessamme olla palveluksessamme vinkeillä ja neuvoilla auttaaksemme sinua löytämään juuri sinulle sopivan asentotuen.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: