>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Äänitornikaiuttimet - tehokas laite, joka vie vähän tilaa

Haluatko kaiuttimen, jossa on paljon tehoa ja korkealaatuista ääntä - mutta josta puuttuu tilaa suurelle ja tilavalle äänijärjestelmälle? Investoi kätevään äänitorniin. Valitsemalla kaiuttimen korkeuden perusteella voit lisätä äänenvoimakkuutta ja optimoida äänikokemuksesi ilman, että sinulla on paljon tilaa ja tilaa vieviä laitteita.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 20

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Moderni äänitorni langattomalla Bluetoothilla

Unohda hetki, jolloin hyvä äänentoistojärjestelmä oli kuin johtojen ja kaapeleiden käärmepesä, jotka keräsivät pölyä ja joihin oli helppo kompastua. Nykyään voit ostaa käytännöllisen äänitorni - eli korkeuteen perustuvan kaiutinjärjestelmän - huippumodernilla Bluetooth -yhteydellä ja minimaalisella määrällä kaapeleita. Täältä Allectrasta löydät edullisia äänitornit eri malleissa ja eri kapasiteeteilla. Kaikki langattomalla Bluetooth -yhteydellä. Liitä torni älypuhelimeen, stereoon tai tietokoneeseen ja saat erinomaisen äänenlaadun tasaisemmin ja energiatehokkaammin.

Maksimoi äänikokemus useilla torneilla

Allectran äänitornin avulla voit helposti luoda voimakkaan elokuvateatterin, kun haluat katsella elokuvia kotona omassa olohuoneessasi, tai maksimoida äänen täysillä, kun kuuntelet musiikkia. Koska äänitornit vievät hyvin vähän tilaa lattiapinta -alaltaan, voit sijoittaa useita torneja ja rakentaa siten oman, tehokkaan surround -järjestelmän. Jos haluat olla erityisen älykäs avaruudessa, voit sijoittaa johonkin todella ohuen muotoilun äänitorneistamme. Äänenlaatu on yhtä hyvä kuin missä tahansa eksklusiivisessa kaiutinjärjestelmässä - ainoa ero on suunnittelussa ja koossa.

Tutustu huolella valikoimaamme

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: