>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Palautus- ja hyvityskäytäntö

Peruuttamisoikeus

Ostaessasi tuotteita verkkosivustolta, sinulla asiakkaana on lakisääteinen 14 päivän peruuttamisoikeus, joka on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteen.

Peruuttamisoikeutta käyttäessään

Sinun on ilmoitettava, että kadut sitä. Viesti tulee lähettää meille täyttämällä tämä lomake, jonka löydät tässä. Viestissäsi tulee mainita selkeästi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumero ja mitä tuotteita palautus koskee. Sinun tulee palauttaa tuotteet meille välittömästi ja viimeistään lakisääteisen 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Olet vastuussa palautuksen toimituksesta, toimituksesta ja tuotteiden kunnosta palautuksen yhteydessä, joten tuotteet tulee lähettää hyvin pakattuna ja mahdollisuuksien mukaan alkuperäisessä pakkauksessa. Palautus on myös lähetettävä jäljitettävänä (ei kirjeenä). Jos samassa tilauksessa on tilattu useita eri tavaroita, mutta ne toimitetaan erillisinä toimituksina, peruuttamisoikeuden määräaika ("Palautusaika") päättyy neljäntoista (14) päivän kuluttua siitä päivästä, jona Asiakas tai viranomaisen määräämä kolmas henkilö Asiakas (mutta ei kuljetusyritys) on fyysisesti vastaanottanut viimeisen lähetyksen.

Palautusoikeus

Varaamme oikeuden vähentää palautussummasta tuotteen alkuperäiseen arvoon verrattuna arvon alenemista vastaavan summan, jos tuote on käytetty tai vahingoittunut. Palautukset suoritetaan 14 työpäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet hyväksytyn palautuksen.

Peruuttamisoikeus ei ole voimassa, jos:

Palvelut, jotka on suoritettu ja joissa olet nimenomaisesti suostunut palvelun aloittamiseen ilman peruuttamisoikeutta. Lisätietoja lakisääteisestä peruuttamisoikeudesta, katso tässä.

Ostoehdot

Katso täydelliset ostoehdot tässä.

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: