>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

MP3, MP4 ja MP5

Tutustu täydelliseen ja hyvin valikoituun MP3-, MP4- ja MP5-soittimiin tunnetuilta laatumerkkeiltä. Tässä on kaikki mitä tarvitset erityyppisten MPEG -tiedostojen tallentamiseen ja toistamiseen kilpailukykyiseen hintaan ja turvalliseen toimitukseen kotiisi.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 62

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Valitse oikea MPEG -soitin oikeille tiedostotyypeille

Samanlaisten nimien vuoksi MP3-, MP4- ja MP5 -soittimet voidaan pitää pohjimmiltaan samantyyppisten laitteiden eri malleina. Tämä pätee siltä osin kuin ne kaikki on sovitettu tallentamaan ja toistamaan MPEG -tiedostoja - mutta kapasiteetti eri pelaajien välillä vaihtelee. Siksi on tärkeää valita oikea tyyppi sen mukaan, miten ja minkä tyyppisille tiedostoille haluat käyttää MPEG -soitinta.

MP3 -soitinta voidaan käyttää vain äänitiedostojen toistamiseen. MP3 on lyhenne sanoista MPEG-1 Audio Layer 3. Jos etsit joustavaa musiikkisoitinta, MP3-soitin on tarpeeksi hyvä.

Jos toisaalta haluat pystyä tallentamaan ja toistamaan äänitiedostoja sekä kuvatiedostoja, videotiedostoja, tekstitiedostoja ja tiedostoja, joissa on still -kuvia, sinun on investoitava sen sijaan MP4- tai MP5 -soittimeen. Nämä on lisätty jatkoksi MP3 -tiedostoihin tarjotakseen tukea MPEG -tiedostoille, joissa on erilaisia ​​mediatyyppejä.

Täällä Allectrassa voit ostaa sekä MP3 -soittimia että MP4- ja MP5 -soittimia helposti ja kätevästi verkkokaupastamme. Jokainen tuotesivu sisältää yksityiskohtaisia ​​tietoja kapasiteetista ja tiedostotukista, joten voit helposti löytää oikean.

Täydellinen älykkäillä lisävarusteilla

Paranna MP3-, MP4- tai MP5 -soittimen käyttökokemusta entisestään täydentämällä käytännöllisillä ja edullisilla lisävarusteilla. Suojaa soittimesi mukavalla ja kestävällä suojalla - tai investoi parhaaseen mahdolliseen äänenlaatuun todella hyvillä kuulokkeilla. MP3-, MP4- ja MP5 -soittimien luokasta löydät erilaisia ​​lisälaitteita, jotka maksimoivat mediasoittimen ominaisuudet.

Sijoita myös joustavaan MPEG -soittimeen - aina edulliseen hintaan täällä Allectrassa.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: