>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Pelikuulokkeet

Pelikuulokkeet tai pelitietokonekuulokkeet ovat tärkeä osa kaikille pelaajille, jotka haluavat mukaansatempaavan äänikokemuksen ja taktisen edun pelatessaan. Pelikuulokkeet tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja valikoiman toimintoja, jotka vastaavat pelaajan tarpeisiin ja tarjoavat korkealaatuista ääntä sekä peleissä että arjessa. Tietysti kaikissa pelikuulokkeissamme on myös mikrofoni, joten voit jutella joukkueesi ja pelaajien kanssa pelin aikana tai yhteisellä tauolla. Allectran pelikuulokkeita on saatavilla kaikissa mahdollisissa hintaluokissa ja malleissa, joten olitpa ammattilainen tai aloittelija, meillä on kuulokkeet sinulle. Tarjoamme pelikuulokkeita tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Edifier, Logitect, SteelSeries, Trust, BigBuy Tech, Hyperx, Nacon ja monet muut. Suodatintoiminnollamme voit helposti lajitella kuulokkeet valmistajan tai hintaluokan mukaan.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 101

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Pelikuulokkeiden edut

Tässä on joitain pelikuulokkeiden tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja:

  • Useimmat pelikuulokkeet on usein varustettu surround-äänitekniikalla, yleensä virtuaalisella surround-äänellä, joka luo mukaansatempaavan ääniympäristön. Näin pelaajat voivat kuulla ääniä eri suunnista ja saada paremman tilahavainnoinnin, mikä voi olla ratkaisevan tärkeää vihollisten, liikkeiden tai asemien kuulemisessa pelissä.
  • Pelikuulokkeissa on yleensä sisäänrakennetut mikrofonit tai irrotettavat mikrofonit, joiden avulla voit kommunikoida joukkuetovereiden tai muiden pelaajien kanssa verkossa. Näin pelaajat voivat tehdä yhteistyötä, koordinoida taktiikoita ja kommunikoida pelien aikana ilman ulkoisten mikrofonien käyttöä.
  • Kuulokkeet on suunniteltu tuottamaan korkealaatuista ääntä ja yksityiskohtaista äänentoistoa. Niissä on parannettu äänenlaatu, parempi bassovaste ja selkeämmät äänet, mikä antaa pelaajalle mahdollisuuden kuulla kaikki pelin äänien vivahteet, mukaan lukien askeleet, laukaukset ja ympäristön äänet.
  • Jotta pelikokemus on keskeytymätön, monet kuulokkeet on varustettu meluneristystekniikalla. Tämä auttaa estämään ympäristön melun ja luomaan keskitetymmän ympäristön, jossa pelaaja voi keskittyä pelin ääneen ja välttää ulkopuolisia häiriöitä.
  • Pelikuulokkeet on yleensä suunniteltu mukavilla pehmusteilla ja säädettävillä sankailla, jotta ne tarjoavat pitkäkestoista mukavuutta intensiivisten pelisessioiden aikana. Ne ovat myös lujia ja kestäviä, jotta ne kestävät pidempään käyttöä ja jokapäiväistä kulumista.
  • Joissakin kuulokkeissa voi olla lisäominaisuuksia, kuten muokattava valaistus, integroidut taajuuskorjaimet tai sisäänrakennetut äänikortit, jotka parantavat äänikokemusta entisestään ja antavat pelaajalle mahdollisuuden mukauttaa asetuksia haluamallaan tavalla.
Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: