>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kodintekstiilit

Hemmottele itseäsi uusilla kodintekstiileillä, jotka täyttävät sekä käytännön toiminnot että luovat kodikkaan ja kodikkaan tunnelman. Tutustu monipuoliseen tekstiilivalikoimaamme keittiöihin, kylpyhuoneisiin, makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin - ja osta suosikkisi helposti, mukavasti ja edullisesti täällä Allectrassa.

Lisätietoja

Päivitä liinavaatekaappi laadukkailla kodintekstiileillä

Etsitkö uusia kylpypyyhkeitä kylpyhuoneeseen - tai ihanaa kylpytakkia, johon pääset käsiksi suihkun jälkeen? Ehkä on aika päivittää sekä keittiö että makuuhuone tyylikkäillä tekstiileillä, jotka nostavat koko huonetta? Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä kodintekstiilejä etsit, löydät etsimäsi täältä Allectrasta. Tarjoamme täydellisen valikoiman tekstiilejä kaikkiin kodin tarpeisiin - jotta voit päivittää liinavaatteesi yhdestä paikasta.

Kuten muutkin verkkokauppamme tuotteet, kaikki kodintekstiileistä löydettävät tuotteet on valittu huolellisesti vastaamaan korkeita laatu- ja muotoiluvaatimuksiamme. Vuodevaatteemme, froteet, keittiötekstiilit ja verhot on ommeltu hyvistä materiaaleista, joita voidaan käyttää pitkään ja jotka pysyvät kauniina sekä väriltään että muodoltaan. Laadun lisäksi panostamme myös kodintekstiilien tarjoamiseen monissa eri väreissä ja kuvioissa. Tavoitteena on, että sinun pitäisi aina löytää jotain, joka sopii sinulle riippumatta siitä, mikä tyyli sinua kiinnostaa.

Meillä on tekstiilejä kaikkiin kodin huoneisiin

Keittiön tekstiilit, kylpyhuoneen tekstiilit, makuuhuoneen tekstiilit tai tekstiilit olohuoneisiin, eteisiin ja lastenhuoneisiin - Allectralta ei puututa mitään. Täältä voit ostaa erikokoisia ja eri huoneisiin tarkoitettuja kodintekstiilejä - aina kilpailukykyiseen hintaan ja aina turvallisella toimituksella.

Jotta oikean löytäminen olisi mahdollisimman helppoa, olemme jakaneet valikoimamme alakategorioihin. Näiden avulla voit nopeasti napsauttaa haluamaasi tekstiiliä.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: