>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Salkut ja laukut

Täältä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja käytännöllisiä kannettavan tietokoneen laukkuja ja kannettavan tietokoneen reppuja. Ota kannettavasi mukaasi kouluun, töihin tai muualle ja suojaa se tyylikkäällä kannettavan tietokoneen laukulla. Jos joudut usein matkustamaan kannettavan tietokoneen kanssa, on hyvä sijoittaa hyvään laukkuun. Meillä on sekä kannettavan tietokoneen reppuja, kannettavan tietokoneen laukkuja että erilaisia ​​laukkuja useissa eri väreissä ja malleissa. Haluatko klassisen ja tyylikkään kannettavan tietokoneen laukun vai käytännöllisemmän ja tyylikkäämmän kannettavan tietokoneen repun? Haluatko tumman ja huomaamattoman tietokonelaukun vai värillisen sinisen, vaaleanpunaisen tai vihreän laukun? Meillä on kannettavan tietokoneen laukkuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Benetton, Samsonite, Lenovo, Mobilis, Kensington ja Subblim ja muut. Aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 953

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Pitäisikö sinun valita kannettavan tietokoneen laukku vai kannettavan tietokoneen reppu?

Valinta kannettavan tietokoneen repun ja kannettavan tietokoneen laukun välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Tässä on joitain tekijöitä, jotka on otettava huomioon valintaa tehdessä.

Mukavuus: Jos kuljetat kannettavaa tietokonetta ja lisävarusteita pitkiä aikoja tai pidemmillä matkoilla, kannettavan tietokoneen reppu voi olla mukavampi. Reput on suunniteltu jakamaan paino tasaisesti selän ja hartioiden välillä, mikä vähentää kehon rasitusta. Jos sinulla on selkä- tai olkapääongelmia, kannettavan tietokoneen reppu voi olla parempi vaihtoehto.

Tyyli: Sekä kannettavan tietokoneen reput että kannettavan tietokoneen laukut ovat eri tyylejä ja malleja. Jos pidät ammattimaisemmasta ja muodollisemmasta ilmeestä, kannettavan tietokoneen laukku voi olla paras valinta. Toisaalta kannettavan tietokoneen reput tarjoavat rennomman ja nuorekkaamman tyylin. Harkitse käyttöalueitasi ja kuvaa, jonka haluat välittää, kun valitset kannettavan tietokoneen tavallisen laukun tai repun välillä.

Tallennuskapasiteetti: Jos tarvitset muutakin kuin vain kannettavaa tietokonettasi, kannettavan tietokoneen reppu voi olla käytännöllisempi. Niissä on yleensä useita lokeroita ja lokeroita, joiden avulla on helppo järjestää ja säilyttää lisävarusteita, kuten latureita, kaapeleita, asiakirjoja, kyniä ja paljon muuta. Kannettavien tietokoneiden laukuissa on yleensä vähemmän tilaa, ja ne voivat sopia paremmin yksinkertaisempiin tarpeisiin.

Suojaus: Sekä kannettavan tietokoneen reput että kannettavan tietokoneen laukut on suunniteltu suojaamaan kannettavaa tietokonettasi kolhuilta ja naarmuilta. Joissakin laukuissa voi olla vähemmän pehmustetta ja suojaa kuin toisissa, joten muista valita laukku, joka tarjoaa riittävän suojan tietylle kannettavalle tietokoneellesi.

Käyttö: Mieti, miten ja missä käytät kannettavaa tietokonettasi. Jos tarvitset paljon liikkumista, matkustamista tai esimerkiksi pyöräilyä, kannettavan tietokoneen reppu on käytännöllisempi ja turvallisempi kuljettaa mukanasi. Jos käytät kannettavaa tietokonetta ensisijaisesti toimistossa tai muodollisemmissa tiloissa, kannettavan tietokoneen laukku voi olla sopivampi.

Joten valinta kannettavan tietokoneen repun ja kannettavan tietokoneen laukun välillä on henkilökohtainen asia ja riippuu erityistarpeistasi ja maustasi. Harkitse mukavuutta, tyyliä, säilytyskapasiteettia, suojausta ja käyttötarkoituksia valitessasi. Valitsetpa minkä vaihtoehdon tahansa, muista valita korkealaatuinen tuote, joka tarjoaa riittävästi suojaa ja toimivuutta kannettavalle tietokoneellesi.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: