>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kodin Turvallisuus

Tähän kategoriaan olemme koonneet tuotteita, jotka auttavat sinua luomaan turvallisen kodin. Täältä löydät muun muassa IP-kameroita ja itkuhälyttimiä sekä pistorasian sulakkeita ja kokonaisia ​​turvajärjestelmiä. Tutustu valikoimaamme ja sijoita siihen, mitä tarvitset, jotta kotisi tuntuisi todella turvalliselta linnaltasi.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 3

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Pidä varkaat loitolla - ja pidä lapset turvassa

Turvallinen koti on koti, jossa jokainen perheenjäsen voi tuntea olonsa turvalliseksi, turvalliseksi ja rentoutuneeksi. Paikka, jossa sinun ei tarvitse huolehtia sisäisistä tai ulkoisista vaaroista. Tämän saavuttaminen voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty - jos et käytä älykkäitä apuvälineitä, jotka estävät tehokkaasti erilaisia ​​mahdollisia vaaroja.

Allectralla on tarjolla useita erilaisia ​​tuotteita, jotka auttavat sinua turvaamaan kotisi ja tekemään siitä turvallisemman paikan. Valikoimastamme löytyy valvontakameroita ja kokonaisia ​​turvajärjestelmiä, jotka pitävät varkaat ja muut tunkeilijat loitolla, mutta myös kodin lasten turvallisuutta edistäviä tuotteita – mukaan lukien itkuhälyttimet ja älykkäät sähköpistorasiat. Riippumatta siitä, mitä tarvitset tunteaksesi, että kotisi on turvallinen, toivomme, että löydät täältä meiltä etsimäsi.

Osta tietoturvatuotteita kilpailukykyiseen hintaan

Allectran tuote- ja lisävarustevalikoima turvalliseen kotiin on sekä hyvin varusteltu että kohtuuhintainen. Sen ansiosta, että meillä ei ole fyysistä myymälää, meillä on parempi säilytyskapasiteetti ja pienemmät kustannukset, mikä puolestaan ​​mahdollistaa paremmat hinnat sinulle asiakkaana ja tilaa suuremmalle ja laajemmalle valikoimalle. Jos teet ostoksia verkkokaupassamme, vältyt myös muiden ruuhkautumisesta ja jonosta kassalla. Meillä teet ostoksia milloin haluat ympäri vuorokauden, aina rauhassa ja hiljaisuudessa.

Tutustu mukanasi tuomiin tietoturvatuotteisiin ja tilaa verkosta jo tänään.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: