>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Keittiölaitteet

Jotta keittiö olisi sekä miellyttävä että toimiva, tarvitaan hyvää, laadukasta keittiökalustoa. Täältä löydät edullisia ja kestäviä keittiökalusteita pesualtaiden ja hanojen muodossa - täydellinen, jos aiot remontoida keittiösi kokonaan tai tarvitset vain tiettyjen komponenttien vaihtoa. Voit tilata nopeasti ja kätevästi suoraan verkosta, kuten muutkin tuotteet verkkokaupassamme.

Lisätietoja

Uudet keittiökalusteet ovat suuri ero

Haaveiletko täysin uudesta keittiöstä, mutta sinulla ei ole aikaa ja/tai mahdollisuutta suorittaa ja maksaa täydellinen keittiöremontti juuri nyt? On myös mahdollista saada suuri ero vaihtamalla vain tiettyjä osia - esimerkiksi keittiökalusteet, kuten hana, pesuallas ja pesuallas.

Naarmuuntunut vanha pesuallas ja tylsästi muotoiltu keittiöhana vähentävät nopeasti vaikutelman koko keittiöstä, vaikka ovet, laatat ja muut kalusteet olisivat hyvässä kunnossa. Onneksi tämän tyyppisten keittiölaitteiden vaihtaminen ei itse asiassa ole kovin kallista tai vaikeaa. Uuden tason tai hanan voi ostaa murto-osalla siitä, mitä koko keittiön uusiminen maksaisi, mutta sillä on silti suuri ero keittiön kokemiseen. Vaihtamalla tiettyjä keittiökalusteita voit siis lykätä isompaa remonttia hieman pidemmälle tulevaisuuteen.

Keittiökalusteet jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Me Allectralla välitämme siitä, että meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin - sekä keittiökalusteiden osalta. Olipa sinulla minimaalinen keittiö, jossa on hyvin pieni työtasotila, tai suuri keittiö, jossa on paljon tilaa, löydät verkkokaupastamme edullisia keittiökalusteita. Meiltä löytyy erikokoisia ja -mallisia pesualtaita ja lauteita sekä keittiöhanoja useissa eri malleissa. Kaikki tuotteet ovat laatutestaamiamme ja täyttävät korkeimmatkin kestävyyden, suunnittelun ja toiminnan vaatimukset.

Uudista keittiösi yksinkertaisilla keinoilla, joihin investoit – investoi Allectran uusiin keittiökalusteisiin.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: