>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Siivous, Imurointi ja Silitys

Helpota siivousta, imurointia ja silitystä hyvillä tuotteilla, jotka tekevät hauskemmaksi ja helpommaksi pitää kotisi puhtaana ja raikkaana. Täältä löydät työkaluja ja apuvälineitä tehokkaampaan puhdistukseen ja parempiin tuloksiin - sekä kynttilöitä, tuoksuöljyjä ja muita lisävarusteita, jotka lisäävät hieman mukavuutta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 4

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Hyvä puhdistus vaatii hyviä työkaluja

Käyttämäsi puhdistustyökalut ovat erittäin tärkeitä sen suhteen, kuinka paljon sinun on työskenneltävä ja millaisen tuloksen saat. Usein emme ajattele sitä - mutta myös pölynimurit, mopit, silitysraudat ja muut koteihin ja kotitalouksiin tarkoitetut apuvälineet kuluvat ja niitä on päivitettävä aika ajoin. Ei harvemmin kuin luuletkaan.

Vaihtamalla vanhat puhdistuslaitteet, jotka eivät enää tee työtä, ja investoimalla sen sijaan laadukkaisiin nykyaikaisiin tuotteisiin, voit siivota tehokkaammin ja siten jää enemmän aikaa muihin asioihin.

Autamme sinua varustamaan puhdistuskaapin

Täydellisen puhdistuskaapin tulee sisältää pölynimuri ja kuurausmoppi sekä erityyppiset rätit, pesuaineet ja sienet. Laitteet vaatteiden hoitoon - kuten silityslauta, silitysrauta ja kuivausköydet - ovat myös erittäin hyviä. Jos haluat sijoittaa johonkin ylimääräiseen, kannattaa myös investoida höyrypuhdistimeen, jolla voidaan puhdistaa sohvat, matot ja muut tekstiilit lempeällä ja tehokkaalla tavalla.

Allectralla haluamme helpottaa siivouskaapin varustamista ja hankkia kaikki kodin ylläpitämiseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet. Siksi olemme koonneet laajan valikoiman puhdistukseen, imurointiin ja silitykseen tarkoitettuja tuotteita täällä verkkokaupassamme. Eri alaluokkien avulla voit nopeasti ja helposti selata valikoimaamme ja löytää juuri etsimäsi.

Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta tai valikoimastamme siivouksen, imuroinnin ja silityksen suhteen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: