>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Naamiaisasut

Etsitkö hienoa mekkoa Halloweeniin tai juhliin? Meiltä löydät kattavan valikoiman naamiaisasuja erilaisilla teemoilla ja hahmoilla - luola- ja fantasiahahmoista lasten suosikkihahmoihin elokuvista ja peleistä, eläimistä ja olennoista sekä inspiraatiota onnellisilta 50-, 60-, 70- ja 80-luvuilta. Kuten kaikki muukin sivustollamme, hinnat ovat alhaiset ja toimitukset nopeat.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 3

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Täydellinen valikoima upeita mekkoja, meikkejä, naamioita ja asusteita

Sano juhlat, jotka eivät hauskene, jos vieraat pukeutuvat tai meikkaavat satuhahmoja tai jotain muuta hauskaa. Masquerade on aina hauska juhlateema, ja myös teema, joka sopii yhtä hyvin sekä lapsille että aikuisille.

Allectrasta löydät erittäin runsaan valikoiman naamiaisia ​​vaatteita, naamioita, naamiaisia ​​asusteita ja meikkiä kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löytyy asuja niin pienissä kuin suurissa koossa, niin hauskoja että pelottavia naamioita, hauskoja juhlatarvikkeita koristeluun sekä meikkiä kaikissa sateenkaaren väreissä mielikuvituksellisiin kasvomaalauksiin.

Teeman perusteella valikoima on jaettu useisiin eri alakategorioihin. Tällä tavalla voit helposti tutustua monien tarjoamiemme pukujen joukossa ja toivottavasti löydät sellaisen, joka miellyttää sinua. Ehkä haluat olla klovni, noita tai hippi, joka näyttää tulevan suoraan 1970-luvun upealta kukkavoiman aikakaudelta? Huolimatta siitä, mihin haluat pukeutua, uskallamme melkein luvata, että löydät sen täältä Allectrasta.

Meillä on Halloween ympäri vuoden

Monet kaupat ja verkkokaupat myyvät naamiaisasuja ja asusteita vain halloween-juhliin, mikä on erittäin surullista, jos joudut menemään naamiaisiin muuhun aikaan vuodesta. Meiltä voit ostaa naamiaisvaatteita, meikkiä, naamioita ja muita asusteita naamiaisiin ympäri vuoden. Meillä on aina laaja valikoima saatavilla ja pidämme hinnat aina kohtuullisella tasolla.

Tervetuloa löytämään naamiaissuosikkisi kanssasi!

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: