>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Kiinteät ja IP-puhelimet

Lankapuhelimet ja IP -puhelimet täydentävät hyvin nykyaikaisia ​​älypuhelimia. Alta löydät laajan valikoiman lankapuhelimia eri malleissa ja kooissa - joko tavallisille puhelinpistorasioille tai verkkoon liittämistä varten. Kuten tavallista, tuotteidemme laatu on korkea, mutta hinnat ovat alhaiset.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 349

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Turvallinen lankapuhelin tai edullinen IP -puhelin - mitä tarvitset?

Tarvitsetko lankapuhelimen esimerkiksi kesämökille tai muualle, jossa Internet -yhteys on heikompi? Ehkä haluat pöytäpuhelimen, jossa on ergonominen luuri ja hyvä rekisterikilpi - mutta joka voidaan myös yhdistää verkkoyhteyteesi halvempien puhelujen kustannusten vuoksi? Täällä Allectrassa voit ostaa sekä perinteisiä kiinteitä puhelimia, jotka on yhdistetty telejackilla, että IP -puhelimia Internet -yhteyden muodostamiseksi.

Tarvitseeko IP -puhelin toimiakseen Internetin?

IP -puhelin käyttää Internetiä tai muuta IP -verkkoa puheluiden yhdistämiseen. Jos verkkoyhteyttä ei ole, IP -puhelimet ovat poissa käytöstä, eikä niitä voi käyttää puheluiden soittamiseen tai vastaanottamiseen. Tämä on tärkein ero IP -puhelimien ja tavallisten kiinteiden puhelimien välillä, jotka Internetin käytön sijaan lähettävät signaaleja perinteisen puhelinverkon - ns.

IP -puhelin sopii hyvin, jos haluat perinteisen mallin kotipuhelimen ja sinulla on vakaa yhteys sen yhdistämiseen. Koska voit käyttää olemassa olevaa verkkoyhteyttäsi, kustannukset ovat yleensä pienemmät kuin käytettäessä tavallista lankapuhelinta.

Meillä on langattomat puhelimet, vanhemmat puhelimet ja toimistopuhelimet

Verkkokaupastamme löydät IP -puhelimia ja lankapuhelimia eri malleina eri tarpeisiin. Tarjoamme toimivia toimistopuhelimia, joissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, vanhempia puhelimia, joissa on erittäin selkeät numerot, vakiopuhelimia ja langattomia puhelimia, jotka ovat ohuita ja todella hyvällä akulla.

Tutustu huolellisesti valittuun valikoimaamme ja tilaa lankapuhelin, jolla on tavallinen yhteys tai IP -yhteys jo tänään.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: