>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Koti ja puutarha - edullisia tuotteita sisustukseen ja kodin korjaamiseen

Monille oma koti on pyhäkkö, joka tarjoaa mielellään tilaa mielekkäälle vapaa -ajalle sekä rauhalle ja hiljaisuudelle. Allectralla haluamme helpottaa unelmiesi kodin luomista edullisilla laadukkailla tuotteilla. Hosilta löydät kaiken tarvittavan, jotta kodistasi tulee sekä henkilökohtainen että käytännöllinen.

Lisätietoja

Lisää persoonallisuutta kotiisi

Allectrassa haluamme osoittaa kunnioitusta sille, että trendejä ja tyylejä on lähes yhtä monta kuin ainutlaatuisia koteja ja puutarhoja. Valikoimastamme löydät siis laajan valikoiman kotituotteita, joilla on erilaiset suunnittelukielet ja jotka sopivat eri makuun - sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Osta kotiin ja puutarhaan helposti verkossa

Verkkokaupastamme voit tilata pieniä sisustuselementtejä sekä isompia ja tilavampia tuotteita todella hyvillä toimitushinnoilla. Toimitamme aina nopeasti ja edulliseen hintaan - olipa kyseessä sitten pieni tuoksukynttilä tai kokonainen ulkoryhmä terassille.

Tervetuloa kastelemaan laajaan tuotevalikoimaamme kotiin ja puutarhaan, ja löydä uudet suosikkisi täältä Allectrasta.

Toivottavasti löydät etsimäsi! / Allectran pomo

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: