>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikasta löydät valikoituja kauneustuotteita, jotka ovat erityisen hellävaraisia ​​iholle ja hiuksille. Luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan luonnollisista ainesosista eivätkä sisällä kemikaaleja ja synteettisiä aineita, joita usein löytyy tavallisesta kosmetiikasta sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Täydellinen niille, jotka haluavat laihtua kemikaalien avulla ja jotka haluavat käyttää puhtaampia ja hellävaraisempia tuotteita vartalolleen.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 2

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Osta eksklusiivista luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan

Luonnonkosmetiikka on yleensä kalliimpaa valmistaa kuin tavallinen kosmetiikka, mikä tarkoittaa, että tämän tyyppisten tuotteiden hinnat ovat usein korkeammat. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ainesosien saaminen ja erottaminen voi olla vaikeampaa ja valmistusprosessi voi olla hankalampi.

Koska me Allectralla olemme päättäneet harjoittaa myyntiä vain verkkokaupassa ilman suuria kustannuksia aiheuttavaa fyysistä kauppaa, voimme kuitenkin tarjota myös eksklusiivisia tuotteita, kuten luonnonkosmetiikkaa todella hyvillä hinnoilla. Meiltä voit ostaa muun muassa voiteita, joissa on hyödyllisiä ainesosia, kuten mehiläismyrkkyä ja arganöljyä, huomattavasti halvemmalla kuin mitä fyysisestä kaupasta löytyy.

Mitä luonnonkosmetiikka sisältää?

Luonnonkosmetiikkatuotteiden sisältö voi vaihdella suuresti, mutta luonnonkosmetiikalle on yhteistä se, että tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia ainesosia laboratoriovalmisteiden sijaan. Esimerkkejä tavallisista ainesosista luonnonkosmetiikassa ovat, kuten edellä mainittiin, mehiläismyrkky ja arganöljy, mutta myös etanan lima, erilaiset kasvit ja yrtit, kukat ja luonnonöljyt ja -esanssit. Luonnonkosmetiikan tarkoitus on hyödyntää luonnossa esiintyviä hoitavia ja parantavia voimia, jotka ovat yleensä huomattavasti tehokkaampia ja ennen kaikkea hellävaraisempia sekä omalle keholle että ympäristölle ja kaikelle sen elävälle.

Onko sinulla kysyttävää luonnonkosmetiikkavalikoimastamme tai jostakin tietystä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: