>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Elektroniikka | Opettavainen robotiikka

Kategorialla pedagoginen robotiikka löydät muun muassa valmiita interaktiivisia leluja sekä elektroniikkasarjoja ja robottisarjoja omaan rakentamiseen. Täydellinen sinulle, joka tykkää rakentaa omia elektronisia luomuksiasi ja hauskoja vempaimia koulutustarkoituksiin. Voit tilata nopeasti, sujuvasti ja helposti verkossa edulliseen hintaan ja turvallisella toimituksella.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Yhdistä leikki ja oppiminen opettavaiseen robotiikkaan

Opetusrobotiikka on täydellinen tapa yhdistää hyöty ja nautinto. Vuorovaikutteisten lelujen avulla lapsesi voi päästä ulos luovuudestaan ​​ja halustaan ​​leikkiä ja löytää, samalla kun hänellä on mahdollisuus oppia jotain ja kehittää kognitiivisia kykyjään.

Lelut, jotka kannustavat sekä leikkimään että oppimaan, ovat suuria suosikkeja täällä Allectrassa. Siksi olemme täyttäneet verkkokauppamme äärimmilleen, jotta voit helposti varustaa lastenhuoneen esineillä, jotka ovat sekä hauskoja että kehittäviä. Täältä löytyy leluja niin pienimmille kuin hieman isommillekin lapsille. Täydellinen syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai vaikkapa pääsiäismunaan. Kaikki tuotteet ovat tietysti laatutestaamiamme ja täyttävät kestävyyttä, toimivuutta ja turvallisuutta koskevat vaatimukset.

Hauskaa myös vanhemmille lapsille – tai miksei itsellesikin?

Opetusrobotiikassa meillä on myös vempaimia, jotka vetoavat hieman vanhempiin lapsiin ja aikuisiin. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, tässä on robotiikkaan liittyviä komponentteja ja lisävarusteita, joilla voit rakentaa oman robotin tai kenties rakentaa oman elektroniikkakeksinnön. Entä esimerkiksi äänisensori, etäisyysanturi, LCD-näytöt roboteille sekä liiketunnistimet ja potentiometrit? Melkein uskallamme luvata, että parempaa valikoimaa koulutusrobotiikan elektroniikkakomponentteja et löydä muualta - etkä todellakaan parempaan hintaan. Joko verkossa tai missä tahansa fyysisessä kaupassa.

Tervetuloa tutustumaan koulutusrobotiikkavalikoimaamme myös sinä ja tilaa suosikkisi jo tänään.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: