>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Digitaalinen tv-boksi

Jotta voit vastaanottaa digitaalista televisiota maanpäällisen verkon tai satelliittiantennin kautta, sinulla on oltava digitaalinen TV -laatikko. Digitaalisen TV-laatikon tehtävänä on muuntaa signaali kuvaksi, joka näytetään sitten televisiossa. Uudemmissa televisioissa digitaalinen TV-vastaanotin on yleensä sisäänrakennettu, eikä ulkoista laatikkoa tarvita. Jos vastaanotin on sisäänrakennettu televisioon, sinun on yleensä täydennettävä CA -moduulilla, jotta voit avata TV -kanavat, jotka eivät sisälly operaattorin ilmaiseen tarjoukseen. Syksyllä 2021 kaikkien, joilla on televisiolähetys pääverkon kautta ja joilla on vanhempia digitaalisia TV -laatikoita / -vastaanottimia, jotka eivät pysty käsittelemään MPEG4: ää, on vaihdettava digitaalinen TV -laatikonsa uuteen tekniikkaan.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 93

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Mikä digitaalinen TV -laatikko tarvitaan, jotta voin vastaanottaa maanpäällisiä lähetyksiä?

Jotta voit vastaanottaa maanpäällisiä lähetyksiä, tarvitset tällä hetkellä television, jossa on sisäänrakennettu vastaanotin tai ulkoinen DVB-T2-vastaanotin, joka pystyy käsittelemään MPGE4: ää. Jos sinulla on vanhempi televisio, jossa on vain Scart-tulo, ja haluat säilyttää television jonkin aikaa, sinun on täydennettävä sitä uudella digitaalitelevisiokotelolla, joka pystyy käsittelemään DVB-T2- ja MPGE4-liitäntöjä.

Digitaalinen TV-vastaanotin, jossa DVB-T2 MPEG-4 maanpäälliseen verkkoon

Tämä on kolmannen sukupolven vastaanotin. Vanhempi tekniikka DVB-T on ollut käytössä 90-luvun puolivälistä lähtien. DVB-T2 julkistettiin vuonna 2009 ja se alkoi käyttää hieman yli vuotta myöhemmin. Ensimmäiset DVB-T2-yhteensopivat digitaalitelevisiovastaanottimet tulivat Ruotsin markkinoille vuonna 2010. Syksyllä 2021 vanha lähetystekniikka poistetaan kokonaan ja siirtyy DVB-T2 MPGE4 -laitteeseen. Kaikkien, jotka haluavat katsella HD-ohjelmia, on siis hankittava uusi televisio, jossa on sisäänrakennettu vastaanotin tai täydennettävä digitaalinen DVB-T2-TV-laatikko. Jos haluat myös katsella lukittuja HD -ohjelmien kehyksiä, televisiossasi on oltava myös CI + -liitäntä.

Pitääkö minun vaihtaa TV -antenni katsellaksesi digitaalista televisiota?

Suuressa osassa maata tarvitaan VHF -antenni voidakseen vastaanottaa HD -ohjelmia mux 7: ssä. Mux 6: n HD -ohjelmat voidaan vastaanottaa UHF -vakioantennilla kaikkialla Ruotsissa. Jos vastaanotto on huono, on suositeltavaa katsoa antenni ja antennikaapeli digitaalitelevisiokoteloon.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: