>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

NAS

Täältä löydät Allectran laajan valikoiman NAS-verkkotallennusyksiköitä todella hyvillä hinnoilla. NAS (Network Attached Storage) on eräänlainen verkkotallennuslaite tai tiedostopalvelin, jota käytetään tietojen tallentamiseen ja jakamiseen verkossa. Yksi NAS-laitteen tärkeimmistä eduista on sen keskitetty tallennustoiminto. Sen sijaan, että tiedostot ja tiedot olisivat hajallaan eri laitteille ja kiintolevyille, käyttäjät voivat kerätä kaikki tietonsa yhteen paikkaan ja käyttää niitä verkon eri laitteilta. Tämä tekee tiedostojen järjestämisestä ja jakamisesta helppoa, mikä on hyödyllistä sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tallennustoiminnon lisäksi monet NAS-laitteet tarjoavat muita toimintoja, kuten varmuuskopioinnin, etäkäytön Internetin kautta, jaetun käytön ja yhteistyön, medianhallinnan ja suoratoiston ja paljon muuta.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 5

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

NAS:n edut

Allectran valikoima NAS-laitteita tai verkkotallennuslaitteita on saatavilla eri kapasiteetteilla ja toiminnoilla. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva. Korkean suorituskyvyn ja luotettavuuden ansiosta voit tallentaa ja hallita suuria tietomääriä nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

NAS-laitteeseen sijoittamisen etuja ovat:

  • Keskitetty tallennus: NAS-laitteella voit kerätä kaikki tietosi yhteen paikkaan ja jakaa ne helposti yhdistettyjen laitteiden ja käyttäjien kanssa.
  • Varmuuskopiointi ja palautus: NAS-asemat tarjoavat sisäänrakennetut varmuuskopiointiominaisuudet, jotka antavat sinulle mielenrauhan suojaamalla tärkeitä tiedostojasi ja estämällä tietojen katoamisen.
  • Helppo etäkäyttö: yhdistämällä NAS-laitteesi Internetiin voit helposti käyttää ja hallita tiedostojasi mistä tahansa verkkoselaimen tai erillisen sovelluksen avulla.
  • Jaettu käyttöoikeus ja yhteistyö: NAS-laitteet mahdollistavat saumattoman tiedostojen jakamisen ja yhteistyön työryhmissä ja ryhmissä, mikä parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta.
  • Mediahallinta ja suoratoisto: Jotkut NAS-laitteet on erityisesti suunniteltu käsittelemään multimediatiedostoja, mikä mahdollistaa elokuvien, musiikin ja kuvien suoratoiston verkon eri laitteisiin.

Tarvitsetpa sitten NAS-laitteen kotikäyttöön tai yritykseen, Allectralla on täydellinen ratkaisu tietojen tallentamiseen, järjestämiseen ja hallintaan tehokkaasti.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: