>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Elektroniikka | Valokuvaus ja video - Ammattimainen kuvanlaatu edulliseen hintaan

Dokumentoi jokapäiväistä elämää tai ikuista muistoja lomista, juhlista ja erityistilaisuuksista todella laadukkailla kameroilla ja filmikameroilla. Tässä on edullinen valokuva- ja videolaite sekä onnelliselle harrastusvalokuvaajalle että kokeneelle ammattilaiselle.

Lisätietoja

Autamme sinua ikuistamaan ikimuistoiset hetkesi

Valokuvaus ja video ovat lyömätön tapa kaapata sekä jokapäiväisiä että juhlallisia hetkiä ja muuttaa niistä jotain enemmän kuin vain muistoja. Jotain, joka säilyy ja kestää vuodesta toiseen. Halusitpa tehdä sen still- tai liikkuvaan kuvaan - tai ehkä molempiin - löydät kaikki tarvitsemasi laitteet täältä Allectrasta.

Alaluokkiimme kuuluvat kompaktikamerat, joita on helppo käyttää ja jotka vievät vähän tilaa, sekä ammattimaiset videokamerat ja erityyppiset lisävarusteet. Haluatko pystyä dokumentoimaan nopeatempoisia seikkailuja laskettelurinteellä, sukellusmatkalla tai pyörällä? Tutustu laitteisiimme, jotka on erityisesti suunniteltu urheiluun, liikkeisiin ja aktiviteetteihin liittyvää valokuvausta ja videokuvausta varten. Sieltä löydät sekä isku- että vedenkestäviä kameroita, jotka voidaan esimerkiksi kiinnittää kypärään tai vastaavaan mahdollisimman sujuvaa käyttöä varten.

Vakiokamera vs Polaroid - Mitä eroa on?

Valikoimastamme löydät sekä vakiokameroita että Polaroid -malleja - mutta mikä on ero? Ja mikä lajike sopii parhaiten erityyppisiin valokuvausmahdollisuuksiin?

Polaroid -kamera kehittää ja tulostaa kuvat muutamassa sekunnissa niiden ottamisesta. Tätä varten käytetään erityistä valokuvapaperia, jonka ostat ja täytät helposti tarvittaessa. Kuvien laatu ei yleensä saavuta aivan samaa tasoa kuin tavallisilla kameroilla - mutta ne ovat täydellisiä valokuvauksesta kiinnostuneille lapsille tai jos haluat tulostaa kuvat kerralla.

Tutustu valokuvien ja videoiden valikoimaamme ja investoi muistisi.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: