>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Vuodekalusteet

Sijoita uuteen ihanaan sängyn sisustukseen, joka tarjoaa sekä tukea että mukavuutta - joko itsellesi tai jollekulle josta pidät. Allectralla on laadukkaat sänkykalusteet kilpailukykyisin hinnoin, jotka mahdollistavat yksinkertaisen ja helpon verkko-ostokset. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme alla. Kuten muutkin valikoimamme sivustolla, olemme kaikki tuotteemme huolella valinneet.

Lisätietoja

Oikean sängyn sisustuksen merkitys

Tiesitkö, että vietät noin kolmanneksen elämästäsi nukkuen? Uni on elintärkeää kehitykselle sekä hyvälle terveydelle ja palautumiselle sekä keholle, aivoille että mielelle. On myös tärkeää, että uni on hyvä, mikä puolestaan ​​edellyttää, että sänky on mukava ja sängyn sisustus vastaa tarpeitasi. Joillekin se tarkoittaa kovempaa ja himmeämpää patjaa ja tyynyjä, joissa on paljon tukea, toisille se toimii paremmin pehmeämmällä patjalla ja pehmeämmillä tyynyillä.

Sängyn kalustevalikoimastamme voit ostaa patjoja ja tyynyjä eri malleja ja eri kiinteitä ja mukavia. Haluamme, että kaikki asiakkaamme saavat hyvät yöunet riippumatta siitä, mitä vuodevaatteita tarvitset siihen. Tavallisten tyynyjen lisäksi voit ostaa myös käytännöllisiä ja mukavia silmätyynyjä, jotka estävät valon ja auttavat sinua löytämään rauhan ja hiljaisuuden.

Auta valitsemaan oikea

Oikeiden vuodevaatteiden löytäminen laajasta valikoimasta voi olla helpommin sanottu kuin tehty. Usein se voi olla myös melko suuri investointi, jos ostat sekä patjan että tyynyt, minkä vuoksi on tietysti tärkeää, että se on heti alusta alkaen.

Jos haluat apua oikean sänkykalusteen löytämisessä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Voimme opastaa sinut valikoiman läpi ja kertoa sinulle erilaisista tarjoamistamme vuodekalusteiden tuotteista, jotta voit helpommin valita sinulle sopivan.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: