>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Koulutarvikkeet

Yllätä lapsesi uusilla hauskoilla koulutarvikkeilla ennen lukukauden alkua tai hemmottele itseäsi mukavilla muistilehtiöillä, kynillä, kansioilla, pyyhekumilla ja muilla toimistolla tai kotona olevilla pikkuasioilla. Täältä löydät laajan ja hyvin lajitellun valikoiman koulumateriaaleja sekä nuorille että vanhoille opiskelijoille - täydellinen mukaan luokkahuoneeseen tai säilytettäväksi kotona läksyjä varten pöydän ääressä.

Lisätietoja

Hauskempaa opiskelua hyvien koulumateriaalien kanssa

Hyvät koulumateriaalit ovat tärkeitä opintojen jäsentämiseksi ja hyvän järjestyksen ylläpitämiseksi. Muistilehtiöt kauniissa väreissä, hienot kynät, hyvä kansio ja värikkäät paperiliittimet tekevät opiskelusta myös hauskempaa, vaikka se olisikin aihe, josta et välttämättä pidä.

Koulutarvikekategoriaan olemme koonneet kaiken ja vähän muutakin, mitä sinä – tai lapsesi – mahdollisesti tarvitsette pitääkseen koulutyöt kunnossa ja tehdäkseen oppimisesta jotain todella hauskaa. Täältä löydät kaikkea tyynyistä ja kansioista erivärisiin kyniin, käytännöllisiä kynäkoteloita, laskimia, paperiliittimiä ja niittejä sekä pyyhekumia ja päiväkirjoja. Meiltä löytyy myös helposti seinälle kiinnitettäviä valkotauluja sekä tarraetikettejä ja mukavia päiväkirjoja.

Toimii tietysti myös kotitoimistossa

Koulutarviketuotteemme ovat tietysti yhtä hyviä käyttää kotitoimistossa tai töissä kuin koulupöydässä. Tyylikkäät muistilehtiöt, kynät ja kansiot ovat aina hyvä olla mukana - jos vain tehtäväluetteloiden kirjoittamista tai muistiinpanoa varten jotain tärkeää, joka sinun on muistettava.

Kuten kaiken muun verkkokaupassamme, tilaat koulutarvikkeet nopeasti ja helposti suoraan verkosta. Sinun ei tarvitse seistä jonossa, ruuhkautua muiden asiakkaiden kanssa tai sopeutua erityisiin aukioloaikoihin. Myymälämme on aina auki, aina hyvin varusteltu ja ehkä parasta – teet ostoksia aina rauhassa ja hiljaisuudessa, mikä kellonaika sinulle sopii.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: