>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Aurinkosuojatuotteet

Hyvien aurinkosuojatuotteiden käyttö on tärkeää, jotta iho ei vaurioidu voimakkaasta UVA- ja UVB-säteilystä. Täällä Allectralla tarjoamme laajan valikoiman tehokkaita aurinkosuojatuotteita tunnetuilta valmistajilta – sovitettuna sekä lapsille että aikuisille. Voit tehdä ostoksia helposti verkossa, edulliseen hintaan ja nopealla ja helpolla toimituksella.

Lisätietoja

Aurinkosuoja vartalolle, kasvoille ja hiuksille

Auringon säteet voivat tarjota sekä ihanaa lämpöä että kaivattua valoa – ei vähiten meille täällä Pohjoismaissa – mutta ilman oikeaa suojaa ne voivat olla myös todella haitallisia. Jotta voisit pysyä auringossa ja nauttia siitä turvallisesti, on siksi tärkeää käyttää hyviä aurinkosuojatuotteita. Itse asiassa sekä kesä että talvi.

Meiltä löydät erilaisia ​​aurinkosuojatuotteita vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Meillä on tietysti myös tuotteita sekä lapsille että aikuisille, eri aurinkosuojatekijöillä sekä voiteena että suihkeena. Se, minkä suojakertoimen tarvitset, riippuu osittain siitä, kuinka herkkä olet, osittain siitä, mihin aikaan vuodesta on ja kannattaako sitä käyttää Ruotsissa vai ulkomailla. Mitä pidempään olet auringossa ja mitä voimakkaampi aurinko on, sitä parempaa suojaa tarvitset.

Muista myös parantaa aurinkosuojaasi useita kertoja päivän aikana - varsinkin jos peset tai hikoilet paljon - ja käytä lapsille erityisen korkeaa suojausta.

Täydellinen tekopoltto ruskealla ilman aurinkoa

Saat parhaan suojan auringolta, jos pysyt varjossa ja peität vartalosi ohuilla vaatteilla. Samalla se on tietysti ihana kullanruskealla, auringon suutelemalla iholla. Onneksi siellä on yksinkertainen pikakuvake - ruskean käyttö ilman aurinkoa. Valikoimastamme löydät erilaisia ​​rusketusvapaita rusketustuotteita eri merkeiltä sekä voiteena että suihkeena. Täydellinen kultaiselle palamiselle ympäri vuoden ilman auringon vaurioittaman ihon riskiä.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: