>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Gaming-jäähdytys

Täältä löydät pelifaneja ja tuotteita pelitietokoneesi jäähdyttämiseen. Pelituulettimien lisäksi meillä on tuulettimilla varustettuja jäähdytyslevyjä kannettaville tietokoneille ja lämpöä johtavaa tahnaa. Pelitietokoneiden tuulettimet on suunniteltu tarjoamaan parempi ilmavirtaus ja jäähdytys kuin tavalliset tietokonetuulettimet. Niissä on usein myös mukava muotoilu ja niissä voi olla sisäänrakennettu valaistus, jotta se näyttää siistiltä. Osta pelituuletin tietokoneellesi Allectrasta, jos tarvitset parempaa jäähdytystä pelatessasi uusimpia pelejä.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 17

Tavaramerkit

Hinta

Lajittele

Tuulettimet ja jäähdytys pelitietokoneisiin

Pelipuhaltimet tai pelitietokoneiden tuulettimet ovat pelitietokoneissa käytettyjä erityisiä tuulettimia jäähdyttämään komponentteja ja pitämään ne kohtuullisessa lämpötilassa työskennellessä suurella kuormituksella. Pelitietokoneet tuottavat yleensä paljon lämpöä tehokkaiden prosessorien, näytönohjainkorttien ja muiden uusimpien pelien pyörittämiseen käytettyjen komponenttien ansiosta. Pelituulettimet on suunniteltu tarjoamaan paremman ilmavirran ja jäähdytystehokkuuden kuin tavalliset tietokonetuulettimet. Ne voivat olla kooltaan suurempia ja niillä voi olla korkeampi kierrosluku, jotta ne voivat siirtää suurempia ilmamääriä tietokoneen rungon läpi. Se auttaa poistamaan ylimääräistä lämpöä ja estämään osien ylikuumenemista, mikä voi vaikuttaa suorituskykyyn ja jopa vahingoittaa niitä.

Pelitietokoneeseen voidaan asentaa erilaisia ​​pelituulettimia, mukaan lukien CPU-tuulettimet (jäähdyttämään prosessoria), GPU-tuulettimet (jäähdyttämään näytönohjainta), kotelon tuulettimet (ilmavirran parantamiseksi kotelossa) ja virtalähteen tuulettimet (virtalähteen jäähdyttämiseksi). Joillakin pelifaneilla voi olla myös valaistustehosteita ja mukautusvaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin pelitietokoneen suunnitteluun.

Kun valitset pelifaneja pelitietokoneellesi, on tärkeää ottaa huomioon yhteensopivuus kotelosi kanssa ja ottaa huomioon erityiset jäähdytystarpeesi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää pelitietokoneesi jäähdyttämisestä.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: