>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Hengityssuojanaamio

Suusuojia käytetään bakteerien sieppaamiseen uloshengitetyssä ilmassa. Kertakäyttöiset suojukset ovat helppokäyttöisiä ja ne voidaan yleensä kiinnittää helposti kuminauhalla korvien ympärille. Älä käytä kertakäyttöistä kantta useammin kuin kerran. Lisäksi vaihda ja irrota suukappale säännöllisesti. Jos käytät suusuojaa, pese kädet huolellisesti ennen niiden käsittelyä. Apotek Hjärtatista löydät erilaisia ​​suusuojia ja niihin liittyviä hygieniatuotteita. Osta suusuojat verkossa Allectrasta!

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 13

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Asiat, jotka on pidettävä mielessä ostaessasi suusuojaa

Kun ostat suusuojaa, on tärkeää ostaa oikea tyyppi ja käyttää sitä oikein, jotta saat parhaan mahdollisen suojan itsellesi ja ympäristöllesi. On tärkeää käyttää oikeaa suusuojaa, vaihtaa se välittömästi ja älä käytä kertakäyttöisiä esineitä uudelleen. On erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla ja noudattaa nykyisiä suosituksia Covid19 -tartunnan välttämiseksi.

Suusuojien tyypit: mikä suusuoja valita?

On olemassa useita tyyppejä, jotka suojaavat sinua eri tavoin. Kertakäyttöinen suoja on kertakäyttöinen tuote ja suojaa ympäristöäsi. On suositeltavaa valita kertakäyttöinen CE-merkitty suusuoja. Tämä tarkoittaa, että suusuoja on hyväksytty ja täyttää EU: n turvallisuusvaatimukset. Hengityselimet ovat pienen kupin muotoisia, ja niiden on myös tarkoitus suojata käyttäjää. Valitse CE-merkitty naamio, jonka suojausluokka on FFP2, FFP3, N95 tai KN95. FFP2 -suodatin tarjoaa keskitason vasteen ja FFP3 -suodatin tarjoaa korkeimman suojan koronavirusta vastaan. FFP2 -standardia voidaan verrata KN95: een (kiinalainen suojausluokka) ja N95: een (amerikkalainen suojausluokka).

Kuinka käyttää suusuojaa oikein?

1. Pese kätesi saippualla ja vedellä 40 sekuntia ennen käyttöä tai käytä denaturoitua alkoholia ennen sitä.

2. Aseta suojus suun, nenän ja leuan päälle. On tärkeää, että suukappale on tiukasti kiinni. Jos sinulla on esimerkiksi parta, suoja on vähemmän tehokas.

3. Älä kosketa suodatinosaa. Käytä hihnaa vain, kun suusuojus on nostettu.

4. Suusuojus on kertakäyttöinen ja se on vaihdettava, jos se on vaurioitunut, haisee pahalle tai kastuu.

5. Pese kätesi huolellisesti tai käytä denaturoitua alkoholia suusuojan poistamiseen.

Mitä eroa on suun ja hengityssuojaimen välillä?

Hengityssuojaimet ja suun suojaimet on suunniteltu monenlaisiin tarkoituksiin. Hengityssuojaimen tarkoituksena on suojata käyttäjää tarttuvien hiukkasten leviämiseltä ja sitä pidetään henkilökohtaisena suojavarusteena. Suun suojatoimenpiteillä pyritään vähentämään tartuntavaarallisten hiukkasten, kuten virusten, siirtymisen riskiä vektoreista ihmisiin ympäristössä. Näitä pidetään lääketieteellisinä laitteina.

Ovatko suusuojat tehokkaita?

Suusuojien käyttö on tehokas tapa vähentää covid19: n leviämistä. Kun tartunnan saanut käyttää suusuojaa, pisarat tukkeutuvat eivätkä pääse suusuojan läpi muiden tartuttamiseksi. Tämä estää viruksen leviämisen. On olemassa useita tilanteita ja ympäristöjä, joissa suusuojien käyttö on erityisen hyödyllistä, kuten julkinen liikenne. Lähikontakteja ihmisten välillä voi olla vaikea välttää, mutta myös suusuojien käyttö on tärkeää. Käytitpä suusuojaa tai et, on tärkeää, että pysyt poissa ja pysyt kotona, jos sinulla on oireita, etenkin kun noudatat kansanterveydellisiä suosituksia alkoholin käytöstä käsihygieniassa.

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: