>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Huonekalut - Suunnittelu ja toiminta kotiisi

Koristele kotisi tyylikkäillä ja toimivilla huonekaluilla todella hyvillä hinnoilla ja laadukkaasti. Meiltä voit helposti ja kätevästi ostaa huonekaluja olohuoneeseen ja keittiöön sekä makuuhuoneeseen, eteiseen ja työhuoneeseen. Löydä valikoimamme tyylikkäitä huonekaluja kaikkiin kodin huoneisiin ja osta suosikkisi täältä Allectrasta.

Lisätietoja

Mitä huonekaluja tarvitset?

Olisiko aika päivittää olohuoneen sohva, keittiön ruokailutila tai työpöydän kirjahylly? Ehkä tarvitset saliin todella hyvän säilytysratkaisun, joka helpottaa kenkien ja päällysvaatteiden piilottamista?

Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä huonekaluja etsit, meillä Allectralla on sinulle tarjottavaa. Verkkokaupana, jossa on laaja valikoima tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan, meillä on tietysti myös laaja valikoima huonekaluja. Verkkokaupastamme löydät edullisia huonekaluja eri huoneisiin ja eri tarkoituksiin - tietysti useilla eri tyyleillä, malleilla ja materiaaleilla, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja makuihin.

Kuten kaikki muutkin tuotevalikoimamme tuotteet, myymämme huonekalut on valittu huolellisesti täyttämään laatu- ja kestävyysvaatimukset sekä muotoilu ja kohtuulliset hintalapput. Emme usko, että mukavan ja toimivan kodin on välttämättä oltava kallista.

Huonekalut sekä pieniin että suuriin huoneisiin

Kaikissa kodeissa ja asunnoissa on erilaiset olosuhteet pohjapiirroksen ja huoneiden määrän suhteen. Paras tapa hyödyntää tilaa on sisustaa tavalla, joka saa huoneet tuntumaan sekä kodikkailta että tilavilta.

Pienessä huoneessa on yleensä parasta käyttää pieniä huonekaluja, jotka eivät niele liikaa tilaa, kun taas suuret huoneet saattavat tarvita suuria huonekaluja, jotta ne eivät tuntuisi liian tyhjiltä ja kodikkailta.

Meiltä löydät huonekaluja useita eri malleja ja kokoja, jotta voit helposti sisustaa sekä pienet että suuret huoneet.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: