>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> Yli 100 000 tyytyväistä asiakasta | Ilmainen toimitus yli 200 € | Toimitusaika 4-7 päivää | 30 päivää avoin osto <<<

>>> 300 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan! <<<

Puutarha ja Terassi - Kaikki miellyttävään ulkoiluun

Ota kaikki irti puutarhastasi ja terassistasi käytännöllisillä ulkotuotteilla huoltoon ja toimintaan sekä virkistäytymiseen ja seurusteluun. Olet erittäin tervetullut selailemaan edullisten, korkealaatuisten tuotteiden valikoimaamme - suunniteltu tekemään ulkoilustasi sujuvampaa, yksinkertaisempaa ja mukavampaa.

Lisätietoja
Tuotteiden määrä: 1

Tavaramerkit

Luokat

Hinta

Lajittele

Helpota puutarhanhoitoa hyvillä työkaluilla

Talo, jossa on oma puutarha ja terassi, merkitsee paljon vapautta ja ihania ulkoalueita rentoutumiseen, leikkimiseen ja seurusteluun. Samaan aikaan siihen liittyy myös paljon työtä ja huoltoa. Jotta puutarha pysyisi mukavana ja miellyttävänä pysyä, sitä on säännöllisesti hoidettava, kuten kastelua, haravointia, nurmikon leikkaamista ja pensaiden, puiden ja muun kasvillisuuden karsimista.

Investoimalla hyviin kastelutyökaluihin ja muihin huoltotöihin voit tehostaa puutarhanhoitoa tehokkaasti - ja näin saada enemmän aikaa muihin asioihin. Esimerkiksi nauttiminen riippumatossa tai auringosta nauttiminen patiolla.

Täältä Allectrasta löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat sinua pitämään puutarhan miellyttävänä. Sekä puhtaan hoidon että istutuksen ja kastelun sekä koristamisen kannalta. Meillä on laaja valikoima vesiletkuja, suuttimia, ruukkuja, hyönteisten torjunta- ja istutustyökaluja edulliseen hintaan ja turvallisella toimituksella.

Tässä on kaikki mitä tarvitset terassisi sisustamiseen

Muuta terassisi viihtyisäksi keidoksi sisustamalla tyylikkäät ja mukavat ulkokalusteet, tunnelmallinen valaistus ja kauniit istutukset ja ulkokoristeet. Verkkokauppamme on täynnä ääriään myöten kaikella mitä tarvitset upean ulkoilmaympäristön luomiseen niin suurille kuin pienillekin.

Etkö löydä etsimääsi? Kaikki puutarha- ja terassituotteet on lajiteltu eri alaluokkiin, joiden avulla voit navigoida nopeasti ja helposti etsimääsi.

 

Lisätietoja

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia

Ostaa

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Näytä ALV: